Registrace nového uživatele
Návod
Kluby
Archív Lopuchu
Lopuch.cz
Modrá je dobrá
zelená je lepší
Lopuch.cz
Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
Archiv klubu
Káva
[ŽP:
8 týdnů
] (kategorie
Koníčky
) moderují
mrcos
,
Wronski
.
Kávové linky:
Káva
- velmi pěkná přehledná slovenská stránka. Obsahuje mimo jiné celou řadu různých receptů na kávu i rozbor nakolik káva škodí či prospívá.
History of Coffee
- stručná historie kávy. Stránka obsahuje dva obrázky velmi zajímavého kávového nádobí.
Recepty
- italské recepty na přípravu kávy
Káva z cibetčího trusu
- jen pro odvážné
Jak správně připravit nápoje z espressa
Kava.cz
Čajovna
- spřátelený klub o čaji
Doporučené podniky:
Kafírna Dogvill
– Boskovice;
Kovárna pro radost
– Kytín;
Al Cafetero
– Praha;
Pražírna
– Praha;
Café Society
– Nymburk
Nastavení klubu
Nastavení práv
Homepage
Anketa
Přítomní
Oblíbené
Lopuch
Kategorie
autor:
text:
vyplnit a
Help
Nemáte právo psát do tohoto klubu. Práva vám může přidělit moderátor klubu. Požádejte ho v soukromé poště.
[ 1157 ]
<Novější
<<<Nejnovější
Nejstarší>>>
Starší>
5.1.2005 22:25
15
diegina
prosím, nepochop to špatně - já jsem 100% za tento klub, jen jsem si dovolil špetku skepse hořké jako kvalitní káva );-))
5.1.2005 22:20
14
Free
Hm, docela by mě zajímalo, co je džezva. Na ten název jsem už párkrát narazila, ale nejsem s to to přiřadit k věci. Co to je?
5.1.2005 21:53
13
Ale nejlepší, co jsem ochutnal, byla čerstvě mletá s kardamonem a v džezvě. Ale musí na to bejt čas.
5.1.2005 21:51
12
book
taky Gold - sice drahý , ale ostatní instanty chutnaj jak nafta
5.1.2005 21:23
11
Já momentálně piju už asi rok Tchibo family na "turka", co deci to lžička cukru. Bez mlíka či smetany. Mám na to dokonce svůj oblíbený hrneček. Nepohrdnu ale ani kávou se zmrzlinou a skořicí. Nevím, jak se přesně této úpravě říká, ale rozhodně mi chutná.
5.1.2005 21:17
10
book
jj, taky Golda :)
5.1.2005 20:44
9
jéé, kafíčko, book.
Diegina: hlas pro.
5.1.2005 20:43
8
Ja jsem si v praci dost zvykl na Nescafe Gold. Do hrnku jednu lzicku kavy, dve az tri cuku, pulzucky smetanyyalit do 3/4 horkou vodou a po promichani dolit mlekem. Ci tak nejak. Rano jsem k tomu obvykle mel nekolik rohliku a syr.
5.1.2005 20:15
7
Tuvok, Grendal: Výborně.
Trochu jsem upravila záhlaví, kde je pár motivů k diskuzi.
tuvok07
Jste z kraje Vysočina nebo tam jezdíte? -
Pokud ano, pojďte sem!
5.1.2005 20:09
6
Diegina: Ahojky. Zatím dávám book a počkám, jak se to ujme.
5.1.2005 20:07
5
O caji toho vim uz pomerne dost. Tak proc se neco nedovedet o kave?
5.1.2005 20:02
4
fajn, tak to je zatím 1:1
Počkám do zítřejšího večera. Do té doby máte stále šanci se vyjádřit, zda o tento klub stojíte a případně začít s nějakou rozumnou diskuzí.
5.1.2005 19:58
3
mě se tenhle klub líbí, protože bez kafe ani ránu:))) bez pořádnýho turka bych ani ráno nevylezla z baráku:)
5.1.2005 19:54
2
sice je káva nejlepší vynález od pěstního klínu, ale obávám se, že se zde neujme.
Možná krátkodobě (alespoň tak) );-))
5.1.2005 19:53
1
Vážení kafaři,
nejprve se zde prosím vyjádřete, nakolik a zda vůbec o takový klub stojíte. Podle toho to tady zařídím.
[ 1157 ]
<Novější
<<<Nejnovější
Nejstarší>>>
Starší>
označené
neoznačené
rozsah
(c) 2001-2011 Lopuch.cz
Kontakt