Tak tohle je strojek, co máme doma(ten černý). O jeho kvalitě či nekvalitě moc nevím, prostě to funguje dle návodu.
Jsem ráda, že sem zavítali i skuteční znalci. Mě osobně moc neříká vaše nevraživost vůči Robustě, neboť o tom vím akorát že to existuje, nic o kvalitě. V čem je to tak špatné? Proč?
Dále příliš nechápu vaše nadšení ke cappuccinu. Důvod je prostý: nikdy jsem žádné pořádné neměla. Pokaždé, když jsem si ho objednala, dostalo se mi něco, co vypadalo jako kafe s mlíkem, se zbytky pěny na okrajích. A já nemám ráda kafe s mlíkem.
Což je mimo jiné důvod, proč mi je už podle názvu nesympatické laté.
Vrchol mého kafařského zážitku, je kromě oné kávy se zmrzlinou tři zkušenosti s vídeňskou kávou, přičemž jedna z nich nebyla vůbec pozitivní po stravovací stránce a ta poslední po technické, kdy mi půlka kávy skončila na stole.
Takže jsem přirozeným vývojem skončila zpět o obyčejnýho "turka". |