Registrace nového uživatele
Návod
Kluby
Archív Lopuchu
Lopuch.cz
Něco navíc v zeleném?
A proč ne...
Lopuch.cz
Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
Archiv klubu
Káva
[ŽP:
8 týdnů
] (kategorie
Koníčky
) moderují
mrcos
,
Wronski
.
Kávové linky:
Káva
- velmi pěkná přehledná slovenská stránka. Obsahuje mimo jiné celou řadu různých receptů na kávu i rozbor nakolik káva škodí či prospívá.
History of Coffee
- stručná historie kávy. Stránka obsahuje dva obrázky velmi zajímavého kávového nádobí.
Recepty
- italské recepty na přípravu kávy
Káva z cibetčího trusu
- jen pro odvážné
Jak správně připravit nápoje z espressa
Kava.cz
Čajovna
- spřátelený klub o čaji
Doporučené podniky:
Kafírna Dogvill
– Boskovice;
Kovárna pro radost
– Kytín;
Al Cafetero
– Praha;
Pražírna
– Praha;
Café Society
– Nymburk
Nastavení klubu
Nastavení práv
Homepage
Anketa
Přítomní
Oblíbené
Lopuch
Kategorie
autor:
text:
vyplnit a
Help
Nemáte právo psát do tohoto klubu. Práva vám může přidělit moderátor klubu. Požádejte ho v soukromé poště.
[ 1157 ]
<Novější
<<<Nejnovější
Nejstarší>>>
Starší>
Wronski
Jsou to zrůdy. -
Sofistikované.
22.12.2010 13:47
1192
(Přesně to na mě sedí.)
siriusak
8.12.2010 11:10
1191
Dolce Gusto
Dobrý den máte někdo zkušenost s kávovary na kapsle od Krups-e Dolce Gusto?
8.12.2010 09:09
1190
Twinny
Nepražená z Guatemaly. Blbě se ale mele, po upražení jsou ta zrnka zjevně mnohem křehčí. Prý se dá nasypat i do kávovaru, tvrdila mi slečna.
Twinny
7.12.2010 21:46
1189
sigi
Co přesně je to za zelenou kávu?
7.12.2010 21:30
1188
Sehnala jsem svou vysněnou nepraženou kávu a je to zajímavá chuť, jako zelený čaj s kávově-hráškovým ocasem.:)
mrcos
Tma, zima a hlad.
3.12.2010 15:37
1187
Grendal [1186]
: Zajímavé, díky.
27.11.2010 13:29
1186
Host Radiožurnálu - 26.11.2010
Rozhovor s odbornicí na kávu Štěpánkou Havrlíkovou o tom, jaké největší mýty panují o kávě a její přípravě, jak se liší pravá káva od té, kterou nejčastěji pijeme v České republice i o cestě kávy z dalekých plantáží až na náš stůl.
Susan
There's just so many things -
that I can touch.
27.11.2010 11:04
1184
http://www.lidovky.cz/kafe-v-cene-obeda-za-co-vsechno-jsme-ochotni-platit-fv6-/dobra-chut.asp?c=A101126_165839_dobra-chut_glu
mrcos
Tma, zima a hlad.
21.11.2010 17:10
1183
Kuba. Z Dogvillu. Mňam.
Vanda
To je ten -
hnusný punk
19.11.2010 20:26
1182
nehledě na to, že si radši dám postupně pět "malých", než jedno obří, který než stačím dopít vychladne a změní chuť
btw - africký kafe, co jsem dostala od Jehudit, je mňamka :) je to jako kafe a zákusek v jednom
mrcos
Tma, zima a hlad.
19.11.2010 12:12
1181
V USA servírují kávu smrti, nesmějí ji lidé starší 40 let
Hm, presso do půllitru. A dál? Teda krom toho, že nevěřim, že by někdo opravdu dokázal vypít přes půl litru
opravdu dobrýho
pressa na posezení.
18.11.2010 15:56
1180
Twinny
Já bych to chtěla právě zkusit pít nepražené.:)
Twinny
18.11.2010 06:17
1179
sigi
Jenže v instantu budou nejspíš jen nějaké výtažky. Nevím jakou technologií se to dělá. Zelenou kávu určitě někde seženeš, ale aby sis to upražil, tak budeš muset sehnat nějakou pražičku...
17.11.2010 21:14
1178
Twinny
No jo, ale teď¡je zelená káva v tom instantu, Starbucks "testuje nový nápoj z nepražené kávy"... I jsem ji viděla balenou ke koupi na netu.
Twinny
16.11.2010 18:14
1177
sigi
Káva se mele až po upražení...Co se týče zelené kávy (tedy nepražené), tak se jedná o tvrdá zrnka, která se dosti špatně melou, chuťově nemají s tradiční praženou kávou vůbec nic společného.
Při vhodném skladování se zelená káva hned tak nezkazí, otázkou však je jaké má skladování zelené kávy vliv na chuť kávy po upražení...
[ 1157 ]
<Novější
<<<Nejnovější
Nejstarší>>>
Starší>
označené
neoznačené
rozsah
(c) 2001-2011 Lopuch.cz
Kontakt