Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Archiv klubu Káva [ŽP: 8 týdnů] (kategorie Koníčky) moderují mrcos, Wronski.
Kávové linky:
Káva - velmi pěkná přehledná slovenská stránka. Obsahuje mimo jiné celou řadu různých receptů na kávu i rozbor nakolik káva škodí či prospívá.
History of Coffee - stručná historie kávy. Stránka obsahuje dva obrázky velmi zajímavého kávového nádobí.
Recepty - italské recepty na přípravu kávy
Káva z cibetčího trusu - jen pro odvážné
Jak správně připravit nápoje z espressa
Kava.cz

Čajovna - spřátelený klub o čaji

Doporučené podniky:
Kafírna Dogvill – Boskovice; Kovárna pro radost – Kytín; Al Cafetero – Praha; Pražírna – Praha; Café Society – Nymburk
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu. Práva vám může přidělit moderátor klubu. Požádejte ho v soukromé poště.

[ 1157 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 27.10.2010 21:34  1163
Nescafe s grankem! Jsem prase.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 15.10.2010 21:05  1162
Grendal [1161]: imho tim myslí, že na "zalévanou, překapávanou nebo filtrovanou" kávu není vhodné mletí na jemno.
grendal 15.10.2010 19:37  1161
Susanto by me zajimalo, co autor mysli tim na prach umletou kavou, protoze na prach kavu neumelou zadne domaci, ani ty bezne profesionalni mlinky, co se pouzivaji v kavarnach. Na pulverizaci, jak se tomu rika, je potreba mlynek specialne na to uzpusobeny. Navic pro dobrou tureckou kavu plati, ze cim jemneji je kava namleta, tim lepe. Taky je trochu mimo s temi trislovinami, i nich stejne, jako u ne tak najemno umlete kavy hraje roli cas, po kterou se necha kava louhovat.
susan Susan There's just so many things - that I can touch. 15.10.2010 18:14  1160
Zatočme s kávovou břečkou, kterou doma pijeme. Jak na lepší kávu.
etdirloth 22.9.2010 20:25  1159
Bol som v bratislavskom Casa del Caffe pre jednu bialetti a tuto sumatru. Kafeterku silne odporucam - fajn personal, transparentny pristup a dobry vyber aj ceny. Skoda ze je uz tak neskoro na kavu - neskutocne dobre vonia.
susan Susan There's just so many things - that I can touch. 22.9.2010 16:41  1158
máničkaJá vždycky, když jedu kolem tramvají, tak si říkám, že tam musím zas zavítat! Teď se mi to bohužel dlouho nepoštěstí. :(
manicka 20.9.2010 09:44  1157
V pátek Dobrá trafika na Malé straně, výběr pressa z Arabicy mnoha zemí - kamarádova Kolumbie lepší než můj experiment s Brazílií. Provedení příkladné, prostředí u mne dlouhodobě oblíbené...

PS Primátor v pohodě...
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 19.9.2010 13:05  1155
Koupila jsem v Brně tuhle Etiopii a právě si ji dávám jako preso.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 18.9.2010 21:16  1154
Keňa. Druhej hrnek. Mám chuť dát si třetí :)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 13.9.2010 10:10  1153
Kuba je fakt dobrá.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 13.9.2010 08:52  1152
Doma na mě čeká Keňa a Kuba, Boskovický e-shop je taková drobná radost moderní doby :)
susan Susan There's just so many things - that I can touch. 26.8.2010 07:55  1151
GentlejanIMHO se to poznat dá. Netvrdím, že já jsem ten případ. Mně by mašinka za 15 kKč přišla luxusní. :)
gentlejan 25.8.2010 20:06  1150
Susan"... na profesionální mašince..."

Také jsem to řešil, nechca do toho dát 50k. Jsou mašinky za 15k, uděláš tak dobré preso, že to ani profík nepozná.
(nejsou to samozřejmě automaty)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 15.8.2010 20:49  1149
No právě - má to k té Zimbabwe asi nejblíž. Ale ta Z. byla ještě víc "olejová" nebo jak bych to nejlíp pojmenovala.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 15.8.2010 19:26  1148
Hele ale ta Kuba vůbec nebyla špatná.

[ 1157 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt