Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Archiv klubu LABUŽNÍK [ŽP: 8 týdnů] (kategorie Koníčky) moderují Šéf Lopuchu, Anka.

Oblíbené speciality vašich nej restaurací příp. recepty na ně jsou samozřejmě vítány

K dobrému jídlu semozřejmě patří také dobré pití! Pokud máte rádi víno, je tu spřátelený klub o víně
a pokud raději něco míchaného, je tu další spřátelený klub Koktejly
A samozřejmě nemohu vynechat ani další spřátelený klub recepty a popisy, se kterým tento pojí opravdu dost ;-)




AKTUÁLNÍ LABUŽNICKÁ AKCE:


Kde: U Veverky (Eliášova 324/14, Praha 6)
Kdy: pátek 19. 2. od 17:00
Účast potvrďte v anketě.


Pro větší přehlednost prosím pište název podniku do titulku zprávy vč města, kde se nachází.
A pro ty, kteří podnik neznají prosím uvádějte alespoň přibližnou adresu (ono pomůže i takové zpřesnění jako "u zimního stadionu" apod.)!
Děkuji
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu. Práva vám může přidělit moderátor klubu. Požádejte ho v soukromé poště.

[ 2971 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
gentlejan 23.6.2010 15:51  2877
Oběd Na Květnici. Bramboračka, kuřecí steak na grilu se smetanovou omáčkou, šťouchané brambory.
Příjemná zahrádka. Velmi chutné jídlo. Pozorná obsluha. Díky za tip.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 22.6.2010 16:39  2874
delate mi chute na kanci zebirka U Veverky... asi tam vyslu drahou polovicku :-)
kocourek kocourek život je fajn zkušenost... 22.6.2010 13:32  2873
panKaplanžebírka dělají u Kašpárka v Dubečské, já je neocením ani s ničím neporovnám, ale ostatním chutnalo
pankaplan panKaplan 22.6.2010 00:46  2872
Therasia [2866]: bomba!! díky
therasia Therasia 21.6.2010 18:03  2871
MarcoJee :-) A třeba zrovna v té chvíli, cos byl v té sokolovně jsem se já v té hospodě ládovala těma žebrama :-)))
Možná bych měnila.
marco Marco 21.6.2010 17:44  2870
Therasia : taky jsem tam byl za jiným účelem - a v tý přilehný hospodě skončil.
Svět je malej.
therasia Therasia 21.6.2010 17:37  2869
MarcoNespletl sis klub? :-) Mně se teda při tvém popisu sokolovny vybavily úplně jiné činnosti než hodování Lopušáků :o)))
marco Marco 21.6.2010 16:55  2868
v tom případě doporučuji exkurzi do přilehlé sokolovny - staré původní prostory včerně cvičebního nářadí, ošupané kozy, kožené žíněnky, lavičky... Zeleně vykachličkované sprchy a šatny s dřevěnými skříňkami.
Úplná paráda (pokud tedy již neprošli rekonstrukcí, je to už pár let co jsem to tam byl okouknout)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.6.2010 15:41  2867
Jo, Květnice je poměrně vyhlášená. Klidně bych tam dala i nějaký letní sraz, mají velikou zahrádku. Ale bývá tam velmi natřískáno, nějaká spojka by to tam musela řádně domluvit.
therasia Therasia 21.6.2010 15:36  2866
panKaplanTak možná v restauraci Na Květnici by ti mohly chutnat. Mě tam teda chutnaly.
http://www.nakvetnici.cz/
vinyl vinyl - ...jen si hraju 21.6.2010 13:25  2865
panKaplan jednou, už hodně dávno, jsem jim vytkl, že v marinádě je příliš kečupu, a od té doby ok. Ted dip co tam maj je evidentně kečupový, jaký je nevím, nikdy jsem ji nejedl.
pankaplan panKaplan 21.6.2010 13:05  2864
Do Husy v Dejvicích občas chodím, i když Husu z duše nemám rád. Marináda mi přijde v pohodě, kečupovou jsem ještě neviděl.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 21.6.2010 11:35  2863
Žebírka dělali výborný v Potrefený Huse v Dejvicích, tak jak je mám rád, tj. baby ribs, žádný velký kusy masa a kostí. Marináda je hnus, zejména kečupová a medová. Vrcholem hnusu jsou medová žebírka uzená.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.6.2010 11:32  2862
Moje zkušenost je taková, že i když mi někde jednou chutnají, tak podruhé stojí za prd a naopak. Asi prostě záleží na tom, jak čerstvou a povedenou várku člověk chytne.
pankaplan panKaplan 21.6.2010 11:28  2861
ProsbaV poslední době jsem si zamiloval vepřová žebírka. Měl jsem je v Dětenicích, v Lidovém domě v Praze, v Palandě ve Zlatnické (znáte Palandu? Jestli ne, zajděte, nemít chybu) a teď v Brně.

Chtěl bych ale najít další pražské hospody, kde je mají. Máte nějaké dobré tipy, kde je umějí (v Praze, ale i jinde) dělat? Raději než na pivě je mám rád v nějaké marinádě, třeba teď v tom Brně byla žebírka v medu, moc super.

[ 2971 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

TOPlist (c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt