Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Archiv klubu Pivo [ŽP: 10 týdnů] (kategorie Život (nejen) Lopušáků) moderuje Notorius.
- Svěřte se nám s vaším nejoblíběnějším pivem. Máte zkušnosti s cizáckými pivy? A co zážitky při pití piva? Natožpak potom, co jste dopili, a motáte si to domů. Nebo pivo nepijete? Řekněte proč?! A co pivní pochoutky? Radši utopence nebo tatarák? I obaly a způsob točení hrají svoji roli! A nezapomeňme na naše kamenné chrámy a kněží v nich za pípou!
- Sice je to tu o pivu, ale myslím, že nebude vadit, když svoje "topic" rozvedeme i na ostatní alkohol. Takže jaký tvrdý alkohol pijete? Kdy a jak pravidelně si ho dáváte? Který naopak nemusíte? Co slavnostní přípitky a slavnostní příležitosti vůbec?

ZAJÍMAVÉ ODKAZY:
beer.borec.cz - zachraňte české prvenství || Svět piva || O ovocných pivech || O chilských pivech || O kazachstánských pivech || Pivní tácky || Chody pivo web
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu. Práva vám může přidělit moderátor klubu. Požádejte ho v soukromé poště.

[ 1057 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 21.9.2008 13:46  1688
Teďka sem měl lahváče 16° od Primátora. Neni to špatný, na to, že je to takhle stupňový, tak to neni sladký (což bejvá). Docela příjemně hořký, tak akorát a je znát, že je to silnější pivo.

Taky sem nedávno ochutnával Weizenbier od toho samýho pivovaru.
"Svrchně kvašené světlé pšeničné nefiltrované kvasnicové pivo specifické vůně, chuti i vzhledu."
Fakt, ta chuť je něco uplně jinýho, než na co je člověk zvyklej. Je to docela dobrý, ale stejně jako jiný speciály, nedalo by se toho vypít víc jak cca 2-3 kusy. Každopádně zajímavý.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 16.9.2008 15:59  1687
Kdo by to byl řekl...
tuvok07 tuvok07 Jste z kraje Vysočina nebo tam jezdíte? - Pokud ano, pojďte sem! 16.9.2008 10:21  1686
Francouzi jsou hlavně spíš na to víno....
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.9.2008 12:39  1685
Za týden ve Francii (Provence) jsem sebrala odvahu k jejich točenému (bylo snad belgické, oni nic svého vpodstatě ani nemají) jen jednou a byl to hodně nepříjemný zážitek. Chápu, proč to pijou jen z malých skleniček. Jinak jsem se každý den uchylovala k plechovkám gambrinusu, kterých měl pan autobusák nekonečné množství.
x_phile x-phile Dělám si, co chci. 11.9.2008 06:47  1684
Já lahvové piju minimálně, ale táta sbírá zátky z Konrádů.
tuvok07 tuvok07 Jste z kraje Vysočina nebo tam jezdíte? - Pokud ano, pojďte sem! 10.9.2008 21:29  1683
Kozel, Krušovice nebo Ježek - dokonce i Krakonoš, taky Plzeň. Jinak lahvové moc nemusím - jen fakt z nouze :)
(ono od ohýnku na chatě se do vesnický hospody těžko chodí když tam člověka nic neláká)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 10.9.2008 19:44  1682
Lahváče jsou základní potravina tam, kde není točený, nebo je člověk moc línej jít do hospody! ;)
Ale když už lahváč, tak staráč neni to, co bych si představoval. Při poměru cena:výkon jsou k mání mnohem lepší piva.
tuvok07 tuvok07 Jste z kraje Vysočina nebo tam jezdíte? - Pokud ano, pojďte sem! 10.9.2008 19:42  1681
Myslím, že pokud už v tomhle klubu někdo pije lahvové, tak většina lidí zátky rovnou vyhazuje :)
thereza Thereza apičkama ťapy-ťap,dělej mi to taky tak - jazýčkama lízy-líz,dělej mi to ještě víc 9.9.2008 21:37  1680
sbírá tu někdo staráče?jestli ne a pijete občas staropramen, nevěnovali byste mi soutěžní kódy z víček?:-))posim posim:-))
cedric Cedric Life is hard - deal with it 2.9.2008 20:13  1679
Jojo, to borůvkový sem měl teďka u Vandy a neni to úplně špatný :)
Teda, šest bych si jich nedal, ale jedno, dvě - proč ne :)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 1.9.2008 22:26  1678
Já si občas seběhnu do přízemí na točené borůvkové pivo (Černá Hora). Modrým napovím - do kafírny ;)
Pěkná tmavěmedová barva, v chuti jsou ty borůvky dokonce i cítit ;)
twinny Twinny 1.9.2008 20:42  1677
Já se to letos ve škole také třeba dozvím. Předmět pivovarnictví mám v rozvrhu. Mě jen nikdy nenapadlo přemýšlet nad tím, jak ty ovocný piva dělají. Až teď.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 1.9.2008 16:08  1676
Twinny [1674]: Nedávno jsem byl u toho, když se barman bavil s člověkem, kterej na pivu dělá doktorát (to chci taky! :D). Tyhlety ovocný se prej dělaj tak, že se v nějaký fázi (už si pořádně nepamatuju kdy, ale myslim, že ke konci kvašení ?) přidá to ovoce. Já myslel, že se to dělá chemicky, ale prej se to vážně s tim ovocem potká.
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 1.9.2008 15:36  1675
jo tak to ja nevim, ale muzu rict ze jsem mel strach ze budou sladke, ale byly vsechny vyborne, nejvic mi teda chutnalo lipové
twinny Twinny 1.9.2008 15:17  1674
A jakpak tyhle ovocná piva vlastně dělají?

[ 1057 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt