Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Archiv klubu recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu. Práva vám může přidělit moderátor klubu. Požádejte ho v soukromé poště.

[ 3722 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
enike 2.11.2004 16:14  1386
Antekirtfazole v mých střevech sou nebezpečnou zbraní :)
enike 2.11.2004 16:13  1385
aAstridtak tohle zní fakt nejlíp, ještě tomu chybí maso, to doladí kuřecí saláme lehce osmahnutý zvlášt do křupava.. tý brdo už se těšim dom :)

ivusa
napravím :) píšu si: už konečně někdy koupit bazalku
ivusa 2.11.2004 15:52  1384
další klasika: rozehřát olej, přidat bazalku, česnek + uvařené těstoviny, na talíři posypat sýrem. Bazalku urychleně dokoupit!
aastrid 2.11.2004 15:24  1383
klasika: cibulka na oleji, konzerva rajského protlaku, cukr + sůl + oregáno, případně paprika. nechat povařit a odvařit.
scherie 2.11.2004 15:18  1382
enike,pak mám rychlovku z konzervy z vepřového:cibulku,konzervu,kečup,koření na těstoviny a nakonec česnek
antekirt 2.11.2004 15:12  1381
enikesírem? To je z toho, že nejíš fazole.
enike 2.11.2004 15:05  1380
zbluncenééé, fazole, né :)

já mám ráda uzený na cibulce s kečupem ke špagetám, ale obávám se, že doma uzené není :( a do obchodu se mi dnes vážně nechce

Foxka: bazalku doma taky nevedem - sme fakt divná rodina :)

Scherie: znám se smetanou, sírem, žampiony a česnekem, problém je v tom, že se smetana je mléčný výrobek a to já můžu jen v malé míře, tj. dnes má sakra velký hlad :)
scherie 2.11.2004 14:57  1379
enike ostrou nemám,ale smetanovo-pórkovou jo:-)
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 2.11.2004 14:47  1378
..bazalka :-) V léte mi rostla na záhonku, čerstvá je fakt úplně jiná bež sušená.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 2.11.2004 13:56  1377
na omáčku na špagety recept nemám, dělám si jakou mě napadne a nahážu do toho cokoli.
Ale oblíbená: anglická slanina, cibulka, ostré fazole, rajčatový protlak, hrášek, kukuřice, lžíce smetany...
enike 2.11.2004 12:55  1376
chtělo by to zas proložit nějakým pěkný receptem..

co takhle nějakou chutnou ostrou a jednoduchou a rychlou omáčku na špagety?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 2.11.2004 12:32  1375
suchosviz 1326

ty čteš yellow? :-)
suchos 2.11.2004 12:16  1374
Scalexio tvém bloge píšou v Yellow.
(určitě jsem první kdo ti to píše :)))
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 2.11.2004 08:28  1373
piju minerálku a kdy jsem naposledy žvýkala nevím :o)
mondy Mondy Ave, Caesar, - morituri te salutant 2.11.2004 08:09  1372
klupiFormaldehyd se v těle tvoří i z uměle slazených limonád, žvýkaček, etc. ...

[ 3722 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt