Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Archiv klubu recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu. Práva vám může přidělit moderátor klubu. Požádejte ho v soukromé poště.

[ 3722 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
buchan buchan 26.6.2006 01:17  5060
To netuším, ale mňam!!!:-)
shelle Shelle - Good Service 25.6.2006 16:33  5059
dotazJak nejlepe udelat steaky ze svickove?
scherie 22.6.2006 14:06  5057
Vyšel úžasně chutňoučký Apetit s polívkou:-)
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 19.6.2006 14:34  5056
Omlouvám se za matení pojmů. Asi to mám z přemíry konzumované pizzy... :-)) Mátu, samozřejmě.
Jinak tohle byla rok stará zkušenost, takže už může být leccos jinak...
nenufer 19.6.2006 12:39  5055
mankaTie zvazocky maty uz maju dnes v mnohych obchodoch a nie len vo FdF :-)
Minule ju mali aj v Alberte
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.6.2006 12:38  5054
MankaProto jsem psal "zpravidla". Třeba zmíněnou mátu tam maj i mimo sezonu a za celkem rozumnou cenu. Ale ne květináč, ale svazek. My pěstujem bylinky v truhlíku (3ks) za oknem, včetně máty. Výborná věc :-)
scalex Scalex 19.6.2006 12:29  5053
Do mojita bazalku???
shelle Shelle - Good Service 19.6.2006 12:29  5052
manka [5051]: Matu.
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 19.6.2006 12:27  5051
Např. čerstvou bazalku tam ale mají prý levnější než ty umrněné sazeničky co jsou k mání po hyper-super kolem 35 káčé/květináč. Na mojito bys spotřeboval kelímek/sklenici, tam to vyjde líp. Tedy - soused povídal. :-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.6.2006 12:18  5050
MegyKupovat cokoli, co jde sehnat jinde (např. pinie), ve FdF je nesmysl, neb to tam je zpravidla nesmyslně drahé.
megy 19.6.2006 12:05  5049
Piniové oříškyKdo jste z Prahy, nebo se tu vyskytujete (jako já), tak je seženete v Jindřišské ulici ve Fruit de France (doufám, že jsem to napsala správně). Cenu nevím, ale stopro je tam měli.
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 19.6.2006 11:55  5048
11 dospelych, osm deti. Ja to psal hlavne kvuli tem koprivam... doporucuju :-)
shelle Shelle - Good Service 19.6.2006 11:53  5047
Kolik lidi jedlo tech padesat vajec?
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 19.6.2006 11:53  5046
Ted o vikendu jsme delali vajecinu z padesati vajec :-) Cibule, spek, a spoustu kopriv. Lahudka :-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.6.2006 11:05  5045
ScalexPopravdě mi vizuálně více vyhovuje hrubší konzistence. A oblíbenou černou placku si pouštíme vždy až k jídlu :-)

[ 3722 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt