Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub Festival Fantazie [ŽP: 12 týdnů] (kategorie Sci-fi a fantasy) moderuje Šéf Lopuchu.
Archiv
Zde bylo neveřejné diskusní fórum pro organizátory, vedoucí programu a dlouholeté účastníky PragoFFestu, FESTIVALU FANTAZIE a FanCity. Sloužilo pro připomínky a návrhy k programu a organizaci. Ztratilo svůj smysl a organizátoři zde už nebudou na příspěvky odpovídat.

Ohlasy na minulé akce: FanCity 2012, Festival fantazie 2012, PragoFFest 2012, FanCity 2011.

  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 2664 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tess 6.6.2011 20:35  12740
Theon144Podrobně rozebráno vloni, samozřejmě jsou tam loňské ceny.
Jako novinka je oproti tomu ubytování v internátu Zváštní školy... nebo se jí teď říká praktická? To je jedno, v cenové relaci Obchodní akademie, blízko. Málo míst.
theon144 6.6.2011 20:16  12739
Ahoj, kdo už byl na FF: Jak je to s ubytováním? Kam jste se šli ubytovat vy? Nějaké problémy?
alraune 6.6.2011 19:34  12738
Vašku, to víš, že je to v hospodách motivuje, když si nevydělají, tak kradou. Pokud není žádný rozdíl mezi tím, když pracují dobře a když na to serou, tak proč by se snažili?
Navíc, nevěřím, že kdybych tam někomu dala pade dýška, tak že to dá do pokladny. To by nemohli být lidé, ale andělé.
organizator 5.6.2011 20:02  12737
Rybinin: Děkuji za názor.
organizator 5.6.2011 19:47  12736
Lyta: Prostě to není reálné organizačně udělat. A i kdyby bylo, na kvalitě obsluhy by to nezměnilo vůbec nic. Ti, kdo chtějí, to dělají i bez dýšek. Ti, kdo nechtějí, přístup nezmění. Protože jsou to většinou zároveň ti, kdo neumějí.
benedikt Benedikt We live for the One, we die for the One 3.6.2011 20:07  12733
neboj specialne pro tebe budou ze spanelskych biookurek :)
polinius 3.6.2011 18:43  12732
Já jsem s odpovědí spokojený. Saláty budou domácí, personál bude jiný a snad to nezabije nějaký moc tučný dresing. Vyřídím to doma.
Přece jen je teď ta "okurková sezona" a každý by se měl zajímat co jí a hlavně když to není nikterak tepelně upravené, že.
rybinin Rybinin Nikdy neříkej nikdy - jan-rybar.cz 3.6.2011 18:00  12731
Organizátore není to nesmysl. TO, že je drtivá většina zajišťována fanoušky je čistá benevolence fanoušků, kteří už jsou ale v poslední době čím dál více naklonění přestat cokoliv dělat. Za takovýchto okolností si myslím, že bys měl přestat přemýšlet o lidech, co připravují program, jako o fanoušcích, protože jsou vlastně už spíš Tvoji zaměstnanci, kteří mají všechna právě s tím seknout, či požadovat více peněz. POkud bys nechtěl nastolit přístup "žádné peníze, volný den za přednášku". Pak by byl přístup opět čistě fanouškovský. Mnohdy to dneska (a nebylo tomu tak dříve) dopadá, že člověk si ještě zaplatí za to, aby mohl milostivě připravit program, což máš pravdu, že je fanouškovské, ale bohužel jednostranně.
lyta Lyta 3.6.2011 16:27  12730
Rikals cosi o vymenach pokladny atd., ale co proste na zaver Festivalu spocitat, co je v pokladne navic a potom to rozdelit mezi barmany, kteri u dane pokladny obsluhovali. Budou mit radost, protoze to najednou da vyssi castku a navic se budou mit na co tesit. V KFC jsme taky nesmeli si nechavat dyska. Vysledkem bylo, ze jsem byla velmi zrucna v nenapadnem strkani si drobnych do kapsy.
organizator 3.6.2011 15:05  12728
alraune, obávám se, že peníze nic neřeší. Stejně jako to neřeší v hospodách. Pokud by ti lidé měli znalosti a zkušenosti, pak ano, možná by je lépe motivovaly diškrece. Ale obrovskou spoustu číšníků v hospodách také nemotivují, přestože oni znalosti a zkušenosti mají. Další důvod je, že nejsme schopni nechávat našim barmanům peníze, prostě organizačně to naprosto nejde. Nechci se rozepisovat do detailů, diskuse na tom nic nezmění a nestíhám (opět :-) ) ani základní věci.
organizator 3.6.2011 15:01  12727
Rybinine, to je nesmysl. To, že to má živit mě (a stále bohužel neživí), nemění nic na tom, že drtivá většina věcí je zajišťována fanoušky a fanouškovsky. A jestli chceš říct, že vztah mezi conem a návštěvníky není už dávno zákaznický, tak asi jezdíš jinam :-).
alraune 3.6.2011 13:38  12726
Vašku, nechávej jim diškrece a hned se budou víc snažit. S nemotivovaným pinglem, ať už "profesionálním" nebo ne, prostě nic nesvedeš. Mmch, ani drahých barech nedělají profesionálové :) Brácha je barman, původním povoláním scanerista.
rybinin Rybinin Nikdy neříkej nikdy - jan-rybar.cz 3.6.2011 13:02  12725
Celou akci velmi profesionalizujete už léta. Aspoň to vypadá, podle toho, jak k věci přistupuješ, myslím, že dřív nebo později bys měl přestat říkat, že je to fanouškovská akce, protože je to věc, která Tě živí a tím pádem i vztah mezi conem-návštěvníkem změnit na vztah profesionální. Tudíž zákaznický. Ač chceš nebo ne, tak se tomu nevyhneš, nebo musíš začít dělat malou, fanouškovskou, akci.
organizator 3.6.2011 08:39  12724
Posádka buFFetu bude a) z větší části vyměněněná, b) posílená, c) hlídaná a koučovaná šéfovou občerstvení přímo na místě, d) doufáme doplněná dvěma zkušenými, e) lépe vyškolená. Nicméně nemůžete čekat zázraky, jsme jen fanoušci, nejsme profíci. Nemluvě o tom, že běžní "profíci" by to nedělali lépe a skutečné profíky si platí drahé restaurace a ne chudý festival, který bohaté občerstvení organizuje jednou dvakrát ročně.

Saláty budou domácí, budeme zkoušet několik druhů a podle zájmu o ně příště zredukujeme nabídku a upravíme množství. Až se prodá denní dávka, tak se dělat další nebude, to je nereálné. Zatím nevíme, kdy se budou dělat.
klenotka 3.6.2011 08:14  12723
Na cony se nejezdí s dietou :-) Jedeš na cukru a kofeinu :-)

[ 2664 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt