V hospodách je to nemotivuje, to by se chovali jinak. Počítají s tím automaticky, ale nedělají nic moc proto, aby bylo dýško větší. To za prvé. Za druhé - naši lidi nepracují v hospodě. Jsou to fanoušci, většinou studenti vysokých škol, pracující v baru na festivalu. 14 dní v roce. Nemá smysl se na ně pokoušet uplatnit věci platící pro číšníky se základním vzděláním.
Docela mě štve, že to tady pořád řešíte. Máte snad s festivalovou obsluhou horší zkušenosti, než s "profíky"? Věřím, že ne, tak prosím laskavě nechte na mém uvážení, jak to organizačně jde a nejde zvládnout. Až budete platit za festival komerční ceny, očekávejte komerční služby (to znamená v řadě případů horší). Ale platíte zlomek toho, kolik by festival stál komerčně, platíte o 20-30% nižší ceny za občerstvení, tak prosím respektujte naše řešení. Děkuji. |