Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.11.2009 08:48  14780
phannyMám na mysli francouzské, Cognac a Armagnac. Přijdou mi nějak jemnější a elegantnější než whisky. Nic proti ni, taky mám rád dobrou whisky. Španělské brendy neznám.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 18.11.2009 18:07  14779
Sice se zvrháváme směrem k OT, ale jaké máš na mysli? Francouzským jsem nějak nikdy nepřišel na chuť (a chutnal jsem i věci XO). Mám moc rád španělské, Carlos I, Cardenal Mendoza, nejlépe Carlos I. Imperial - to je přímo pohádka.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 18.11.2009 09:26  14778
Nějak jsem přešel na vinné destiláty. :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 17.11.2009 15:08  14777
MrMar [14776]: Skotská by se měla před požitím ve skleničce naředit na konzumní grády dle gusta každého soudruha, a to pramenitou vodou, pokud možno měkkou. Takže jako 60% se běžně nepije.
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 17.11.2009 10:42  14776
phanny [14775]: Hmmm, 60,4% alkoholu, to bude teda síla. Zajímavej nápad na vánoční dárek (pro mne)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 16.11.2009 22:17  14775
MrMar [14774]: Jestli máš rád skotskou, zkus totok
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 16.11.2009 14:44  14774
Nechal jsem si k svátku dát 12letou skotskou - Glenlivet. Rozhodně doporučuji, ta úplně pohladí a zahřeje...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 13.11.2009 12:43  14773
jj, ten recept je dobrý, něco maličko "vzdělávacího" mi tam chybělo.
denise 13.11.2009 12:05  14772
Taky se mi to líbilo, zdá se mi, že díl od dílu si to Pohlreich skoro režíruje sám. Líbí se mi jak tam zapojuje štáb, kameramana. Prý je na přání veřejnosti v každém díle jeden jeho recept, Taky dobrý.
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 13.11.2009 10:46  14771
Ano sefe"Obamův rejč"

tak to zas pobavilo mne, i kdyz celej dil byl vyzivnej:-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 12.11.2009 17:27  14770
Ano šéfeTaky pobavilo. Ta přírodní šťáva byla fakt parádní. A naprosto mě rozsekala hláška že podle hygieny se vývar z kostí nesmí vařít. A největší pravda v celé sérii "Já tomu nerozumím, to kuchař". "Tak proč máte hospodu, osobo?"
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 12.11.2009 17:23  14769
Shelle [14753]: Včera jsem skouknul Mléko a celkem mě to pobavilo. Ale na mé gusto to trochu nafukuje, je to spíš pro komerční televizi než pro BBC. Série what is really in our food mi přišla lepší.

OT: Pokud by měl někdo zájem sledovat pořady BBC tak doporučuji www.adtelly.tv. Není to zadarmo (vychází to na 5.50 liber/měsíčně), ale kvalita pořadů BBC je neskutečná. Na druhou stranu, za českou televizi platíme skoro srovnatelné peníze, že.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 12.11.2009 08:27  14768
Jojo, a tihle "takykuchaři" si po vyučení myslej, že svíčková se vaří z prášku.
scalex Scalex 12.11.2009 00:47  14767
Reklama na LidlMilovníci Schwarzwaldské šunky z Lidlu, pozor! Ode dneška je tato krmě v akci a je o 30 procent levnější.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 11.11.2009 13:26  14766
Já teda z prášku nic splácat neumím, dokonce ani jíšku ne :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt