Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 19.11.2009 17:32  14790
V poslednim Ano, sefe byl.
renda Renda 19.11.2009 16:58  14789
A co takhle nejaky dobry receptik na pastiku? Ze sem tak smela, honi me mlsna :)
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 19.11.2009 14:27  14788
vinylSemlít to všechno dohromady jednoduché je, mně dá nejvíc práce to dobře ochutit. Páč mít pak málo slanou nebo kořeněnou paštiku je na pytel.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.11.2009 13:36  14787
tilkaMě to jednoduché přijde, semeleš všechno potřebné a šoupneš to trouby, nejlépe v té vodní lázni a je to.
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 19.11.2009 12:20  14786
vinylNo, jednoduché to zrovna není,ale je to moc dobré a navíc vím, co jím.o))
Poprvé jsem neměla tu paštiku tak ochucenou, jak jsem chtěla, podruhé jsem si dala kousek na pánev upéct, abych měla představu chuti, hmotu dochutila a pak už se to peče ve vodní lázni samo.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.11.2009 11:41  14785
tilkaTo je správný přístup, navíc když je to tak jednoduché :-)
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 19.11.2009 11:30  14784
Manka mi připomněla, že možná přišel čas udělat si paštičku vlastní...
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 19.11.2009 11:24  14783
Varování!!!Pokud zahlédnete v Globusu jejich nový produkt - hrubozrnnou paštiku v cca dvacetidekových vaničkách, velmi lákavě vypadající, za ceny od 39,- do 45,- za balení (různé druhy - provensálská, kachní, s ořechy...) tak kupujte na vlastní riziko! Já jsem paštikomil a ty globusácké na váhu jím po kilech, ale tohle je IMHO úkrok silně vedle. Je to hodně tučné, chuti mdlé (alespoň ta provensálská, co jsem měla) a cena naprosto neodpovídá očekávanému zážitku. Jediné, co je fakt bez chybičky, je vzhled, což mi zrovna u jídla přijde jako ne nepodstatné, ale přece jen ne až tak jako úplně to hlavní.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.11.2009 08:59  14782
Dobrý začátek :-)

Jinak doporučuji vybrat něco na této stránce, třeba zrovna ten Armagnac XO, můžu ho vřele doporučit.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 19.11.2009 08:54  14781
Hm, tak já ochutnala akorát českou vínovici:-))
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.11.2009 08:48  14780
phannyMám na mysli francouzské, Cognac a Armagnac. Přijdou mi nějak jemnější a elegantnější než whisky. Nic proti ni, taky mám rád dobrou whisky. Španělské brendy neznám.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 18.11.2009 18:07  14779
Sice se zvrháváme směrem k OT, ale jaké máš na mysli? Francouzským jsem nějak nikdy nepřišel na chuť (a chutnal jsem i věci XO). Mám moc rád španělské, Carlos I, Cardenal Mendoza, nejlépe Carlos I. Imperial - to je přímo pohádka.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 18.11.2009 09:26  14778
Nějak jsem přešel na vinné destiláty. :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 17.11.2009 15:08  14777
MrMar [14776]: Skotská by se měla před požitím ve skleničce naředit na konzumní grády dle gusta každého soudruha, a to pramenitou vodou, pokud možno měkkou. Takže jako 60% se běžně nepije.
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 17.11.2009 10:42  14776
phanny [14775]: Hmmm, 60,4% alkoholu, to bude teda síla. Zajímavej nápad na vánoční dárek (pro mne)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt