Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 22.4.2010 23:47  16527
Royal [16526]: Tak podle me proste kuchar v restauraci to delat nema. A kdyz to udela pred kamerami, tak je u me nejvetsi tupoun teda.

Nereknu, kdyz si to tam olizuje Babica, ktery vari "pro divaky", ale proste pro hosty je to ble.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 22.4.2010 23:40  16526
ShelleJá myslím, že každej normální kuchař olizuje vařečku. Akorát je blbý, když mu u toho asistují kamery.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 22.4.2010 23:38  16525
ShelleTen tuňák snad je RioMare a s Anglií jsem asi kecal, kámoš to kupovával někde v Německu snad.
shelle Shelle - Good Service 22.4.2010 23:35  16524
Dobrej hambac se nejlepe udela doma.

Jinak jsme ted zacli koukat na Pohlreicha (?) z archovu a je to teda sila. Ale mco se mi libi ta myslenka toho poradu, pokud se teda nekomu dostane do mozku. Ze je to o kvalite a ne kvantite.

Vcera jsme videli ten dil z Krumlova, ta italska restaurace, tak tam to pekne rikal, ze tech kvalitnich surovin staci malo, ze jsou chutove vyraznejsi. A celkove se mi libi, co kritizuje, jak ten kuchar olizl tu varecku a pak s ni dal varil.

Zrovna dneska jsme si s kolegyni povidaly o italske kuchyni, ma manzela Itala a tak dvacet let tam zili, a asi me presvedcila, at si zkusim sama udelat Gnocci. Tak jsem zvedava, co z toho pak vyleze. Knedliky mi zrovna nejdou.

A vzpomnela jsem si na Royala, protoze koelgyne rikala, jak nenavidi anglickeho tunaka v plechovce a ze to jedine si vozi z Italie prave. Ze se to neda.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 22.4.2010 23:28  16523
ScalexChoď do kelu...
Musím zas někdy přes Nymburk, dobrejch hambáčů je potenku.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 22.4.2010 20:09  16522
Scalex [16513]: jsem se bála kliknout - tohle vypadá o poznání poživatelněji :)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 22.4.2010 19:07  16521
mel oba. bohuzel. v miss zvratky by oba plichtily.

to od scalexe vypada i pomerne chutne, toho bych se nebal
shelle Shelle - Good Service 22.4.2010 18:57  16520
Misa [16519]: Jako fotek tehdy dodal vic, ale je mozne, ze privarok fotil jen cuketovy.
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 22.4.2010 18:56  16519
Shelle [16518]: to slavné foto jsem našel jen k tomu druhému, ale ono je to asi jedno :-)
shelle Shelle - Good Service 22.4.2010 18:49  16518
Misa [16517]: On dela oba, kelovy i cuketovy.
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 22.4.2010 18:35  16517
Scalex [16513]: akorát že on měl opravdu cuketový ;-)
scalex Scalex 22.4.2010 18:16  16516
Šlo mi hlavně o vzhled. Už to nevypadá jako "nablito v míse". Tenhle recept rozhodně vyzkouším, kapustu já rád.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 22.4.2010 18:08  16515
No, tohle konečně vypadá jako jídlo a ne jako něco, co někdo už jednou jedl (v lepším případě) :)
Někdy navrhnu doma, nemusí to být špatné.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 22.4.2010 18:04  16514
No, vypada to lip, to jako jo, ale ze bych z toho lezla po zdi... :) Klidne si to odpustim i nadale.
scalex Scalex 22.4.2010 17:57  16513
RehabilitaceJe na čase rehabilitovat tu pradávnou keosanovu ohavnost a představit si pravý a nefalšovaný kelový prívarok s pečenou klobáskou.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt