Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub Co právě jíte? [ŽP: 1 týden] (kategorie Život (nejen) Lopušáků) moderují Tigo, stanny, Wronski.
Archiv
Nechala jsem se inspirovat kluby Co právě poslouchám a Co právě čtete, a jelikož si uvědomuju že neustále do nějakých klubů tahám jídlo a vyprávím co jsem měla k snídani či obědu rozhodla jsem otevřít si vlastní klub.
Třeba mě to bude inspirovat k tomu co posnídat, nebo uvařit. Nechť podobně služí i vám.
Tak tedy - Co právě jíte?

Spřízněné kluby:
Koktejly
Diety :o))))
recepty a popisy
víno

Zajímavé odkazy:
Gurmetklub
Labužník doporučuje

  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 10312 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 15.3.2009 18:45  19249
Vanda [19247]: Take bude vecer losos :)
x_phile x-phile Dělám si, co chci. 15.3.2009 13:24  19248
arašídy
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 15.3.2009 13:20  19247
losos s bylinkovou solí dušený na másle, k tomu lehce podušená zelenina (čítající brokolici, kukuřici, babykarotku a celer) také s bylinkovou solí na závěr posypaná sýrem, vařené brambory - no, přežrala jsem se :)
x_phile x-phile Dělám si, co chci. 15.3.2009 13:09  19246
sýrové tyčinky

Manžel dělá halušky zásadně z kysaného pytlíkového zelí.

misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 15.3.2009 09:26  19245
Buřty na pivě. I k svačině je to dobrý :-)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 14.3.2009 20:06  19244
Pro zahuštění se dá bez problémů použít syrová najemno nastrouhaná brambora. Ta zásmažka to zahustí rychleji, takže když spěchám, šáhnu po ní.
Ale je pravda, že zahušťuju jen minimálně.
kokos kokos 14.3.2009 20:02  19243
To zelí dělám bez zásmažky. Přijde mně tam zbytečná. A jelikož moc nemusím to čerstvé, tak ti asi moc neporadím. Ale asi bych to dělal tak jak mi to přijde nejlepší, tj. okyselit a malinko osladit a dusit poněkud dýl.
Ale k haluškám, se na Slovensku rozhodně dělá z kysaného.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 14.3.2009 19:11  19242
brynzove doma delame ob tejden, tak to chce proste obcas zmenu
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 14.3.2009 19:11  19241
tak to kazdopadne, ale se zelim je to tez moc dobre
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 14.3.2009 18:58  19240
stejně brynza je brynza :))))
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 14.3.2009 18:50  19239
no prave ze mama to delala ze syrovyho. pokrouhala, vymackala z toho stavu a pak to nejak na pekacku smazila, dusila nebo co to s tim delala.. a tuhle fazi proste nedokazu napodobit.
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 14.3.2009 18:32  19238
makovec [19235]: hele tak to by nenapadlo ani mě .. a to halušky se zelim nejim .. a teda zeli obecne nemusim
bohumiljuza bohumiljuza Music Is The Best ! 14.3.2009 16:54  19237
VandaNa rozdíl od těch katastrof z Polska, Slovenska a Německa co maj všude v obchodech. Tuřany to je POJEM!
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 14.3.2009 16:50  19236
makovec [19235]: Kdepak čestvé! A jestli se můžeš dostat k Tuřanskému, tak neváhej - má imho tak akorát vyvážené chuťe, že není třeba ho nijak zvlášť upravovat
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 14.3.2009 16:47  19235
aha ! ja ho dycky delal z cerstvyho, jemne krouhanyho zeli

[ 10312 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt