Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
ziggy 27.3.2012 12:50  20954
Foxka: ne, je to vidět i napsané na tom obrázku - saté .. je to taková sypká směs a ve složení píšou: buráky(70%),cukr,sůl,chili,pepř,česnek,cibule,ocet,olej ..
ted jsem na tom ještě drobným písmem našla, že je to Instant indonesian satay sauce a má se to smíchat s vodou .. hm, a pak co? :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.3.2012 12:46 - Oblíbené kluby (20:57) 20953
rychlonoh [20952]: Pravda, tam jsem ho viděla!
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 27.3.2012 12:33  20952
vino ve flastickach, jsem byl vcera na vlakovem nadrazi a vzlezl jsem do toho jejich pont centru http://www.ponty.cz/pont/
a maji tam vino v lahvickach 2 dcl za 35 kc, jste se tu o tom onehdy bavili - myslim ze maji stejny sortiment na vsech nadrazich, kde to maji....
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 26.3.2012 22:14  20951
Nemá to být soté??
ziggy 26.3.2012 09:54  20950
můžete mi zkusit prosím někdo poradit? mám tohle: http://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/indischetoko/article10373420.jpg a nevím co s tím .. píšou na tom "saté".
na netu jsem z toho co by nějak odpovídalo našla akorát tohle: http://recepty.vareni.cz/indoneske-kureci-sate-s-arasidovou-omackou-sate-ayam/
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 22.3.2012 18:18  20949
a tohle asi zkusim o Velikonocich :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 22.3.2012 18:17  20948
mimochodem, nenahrava nekdo nahodou na Prima Love ten serial o dortech?
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 22.3.2012 08:29  20947
Like prdelačka :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.3.2012 23:48 - Oblíbené kluby (20:57) 20946
Něco málo o tom našem českém žrádélku pohledem Angličanky zde žijící.
ziggy 21.3.2012 21:06  20945
Foxka: takhle rajskou dělala babička a i mamka a dělám ji tak taky .. mňam, už aby byly rajčata! :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.3.2012 20:23 - Oblíbené kluby (20:57) 20944
Foxka [20943]: Pravda, také opékáme, to je Wronskiho práce :)
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 21.3.2012 20:22  20943
Rajská a masoOpět pozdě, ale taky se podělím o zkušenosti :-).
Vařím hovězí v papiňáku - nejdřív ma troše tuku opeču, nechám zatáhnout, pak zaliju horkou vodou, přidám kořenovou zeleninu, cibuli vcelku, sůl, pepř, nové koření, bobkový list a tymián. Zavřu, vařím cca 3/4 hodiny. Omáčku pak dělám z toho vývaru.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.3.2012 18:03  20942
Tak maso se peklo cca tri a pul hodiny a je super :) Nakonec jsem to varene nechala v polevce a k rajske a knedlikum si davame to pecene.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.3.2012 15:25  20941
zblunce [20940]: Ja uz volala tatovi, aby mi ho koupil v Liberci, tak snad to klapne :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 21.3.2012 15:19  20940
Tigo [20924]: vydrz, az bude v Tchibu :-) nebo napis jeziskovi :-)))

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt