Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub Co právě jíte? [ŽP: 1 týden] (kategorie Život (nejen) Lopušáků) moderují Tigo, stanny, Wronski.
Archiv
Nechala jsem se inspirovat kluby Co právě poslouchám a Co právě čtete, a jelikož si uvědomuju že neustále do nějakých klubů tahám jídlo a vyprávím co jsem měla k snídani či obědu rozhodla jsem otevřít si vlastní klub.
Třeba mě to bude inspirovat k tomu co posnídat, nebo uvařit. Nechť podobně služí i vám.
Tak tedy - Co právě jíte?

Spřízněné kluby:
Koktejly
Diety :o))))
recepty a popisy
víno

Zajímavé odkazy:
Gurmetklub
Labužník doporučuje

  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 10311 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.2.2015 15:22  28754
Nepřijde mi to tak hrozné. Já ceny masa v normálním řeznictví či hypersuper nakoukané nemám. Jen tuším, že tady to bude o něco dražší ale podle mě levnější než v těch různých farmářských prodejnách. Mají t maso hezké, když narazíš za pultem na jednoho z pánů, tak jsou i dost kompetentní ti poradit, vybrat kousek atd. Mají kuchyňskou úpravu, tzn. kupuješ maso, z kterého víceméně už nemáš žádný bordel. Mají ho hezké. Jsou schopni ho zavakuovat. Kromě čerstvého klasického dle českého bourání mají i zahraniční vakuované (takové ty různé flanky a spol., vakuovanou mají i zvěřinu).
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 17.2.2015 15:11  28753
Jezdím kolem toho Nowaca do prace. Maji to asi hodne kvalitni,ale odrazi se to v cene ne? Nebo to jde?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.2.2015 09:26  28752
Jestli myslíš na ten pastýřský koláč, tak ten je z hovězího.
Na jehněčí narážím tak různě, už jsem se i dost spálila. Každopádně ho nekupuju moc čast, třeba dvakrát za rok. Jednak ho málokdy potkám, druhak mi to za ty peníze většinou nestojí.
Určitě bych se nebála jít ke Kšánovi, do A-masa, do The Meat Real Society atd. Teď se mi na maso a ryby dost osvědčil Nowaco market u Masaryčky. (Je to prodejna, kde teď hodně nakupuju.)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 17.2.2015 09:09  28751
ovocný tvaroh

Anka: Kde jsi koupila jehneci? Tip?
pavlajs pavlajs 9.2.2015 21:28  28749
Tortilly plněné špenátem sypané sýrem, zapečené.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 9.2.2015 10:45  28748
dršťkovka (super, pro samý dršťky není místo pro vodu), rohlík
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 7.2.2015 15:34  28747
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 7.2.2015 15:19  28746
Vlastnoruční roastbeef
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 31.1.2015 16:51  28745
Shepherd's pie čili pastýřský koláč
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 31.1.2015 16:49  28744
pavlajs pavlajs 30.1.2015 20:16  28743
pomelo
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 22.1.2015 02:23  28742
Jůůůůůůů, to bych si teď dal taky...
bohumiljuza bohumiljuza Music Is The Best ! 21.1.2015 18:18  28741
Gulášovou polévku s čerstvýma rohlíčkama
shelle Shelle - Good Service 19.1.2015 19:15  28740
Bagel s camembertem.
aniel Aniel Kdo ví, ten si poradí. - Někdo i víckrát... 19.1.2015 19:02  28739
boruvkovy kolac

[ 10311 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt