Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub Co právě jíte? [ŽP: 1 týden] (kategorie Život (nejen) Lopušáků) moderují Tigo, stanny, Wronski.
Archiv
Nechala jsem se inspirovat kluby Co právě poslouchám a Co právě čtete, a jelikož si uvědomuju že neustále do nějakých klubů tahám jídlo a vyprávím co jsem měla k snídani či obědu rozhodla jsem otevřít si vlastní klub.
Třeba mě to bude inspirovat k tomu co posnídat, nebo uvařit. Nechť podobně služí i vám.
Tak tedy - Co právě jíte?

Spřízněné kluby:
Koktejly
Diety :o))))
recepty a popisy
víno

Zajímavé odkazy:
Gurmetklub
Labužník doporučuje

  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 10311 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.6.2015 18:39 - Klub Krabice živých (13:10) 28774
Nové brambory s tvarohem, pažitkou a mlékem.
Ach.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.6.2015 06:59 - Klub Krabice živých (13:10) 28773
Já na té thajské a vietnamské poslední dobou hrozně ujíždím...
shelle Shelle - Good Service 3.6.2015 22:05  28772
Varils?
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 3.6.2015 21:34  28771
pad thai
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 28.4.2015 01:51  28770
Jj, opravuji na "Horký koprový pudink".
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.4.2015 18:34 - Klub Krabice živých (13:10) 28769
Ty sis to neohřál?
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 27.4.2015 17:22  28768
Koprový pudink
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 21.4.2015 19:13  28767
Ja obcas doladuju javorovym sirupem.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.4.2015 16:57  28766
Ryzovy nakyp, dobre je to. Jeste jsem to poladila kapkou skorice a par hrebicky.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 16.4.2015 20:28  28765
To netušim. Já to mám rád i z úplně obyčejné v papírovém pytliku, i z Basmati nebo jasmínové.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 16.4.2015 19:40  28764
Wronski [28761]: Dik, vypada to zajimave, jak ma vypadat "opravdovej" netusim, on si to asi stejne dela kazdej trochu jinak, tak to zkusim a uvidim :) Btw jaka ryze je na to nejlepsi? V tom se taky nevyznam, pouzivam jen Uncle Ben's pytlikovovu, vim, ze jsou nejaky jakoze spesl druhy, ale v nich mam hokej :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 16.4.2015 14:55 - Klub Krabice živých (13:10) 28763
Fakt to není úplně echt nákyp.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 16.4.2015 14:54  28762
A teď jsem to musel zazdít paprikovejma chipsama.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 16.4.2015 14:53  28761
Tigo [28759]: Uvaříš rejži (u nás 1 půllitrovej hrnek) v mlíce (2 hrnky; pro mě napůl v mlíce, napůl ve vodě), trochu osolit. 10 dkg másla a 5 dkg cukru umíchat do pěny, vmíchat štávu z půlky citronu, tři žloutky. Pak vmíchat do vychladlé rýže. Z bílků sníh a k němu přidat dalších 5 dkg cukru a zase vmíchat do rejže. Přidat ovoce. Pekáč vymazat máslem a vysypat strouhankou. Péct na 170 °C asi 20 min.
Ale to je takovej náš divnej nákyp, takže si to radši ještě zkonzultuj jinde.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 16.4.2015 14:34 - Klub Krabice živých (13:10) 28760
Tigo [28759]: Na nákyp má matku.

[ 10311 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt