Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub LABUŽNÍK [ŽP: 8 týdnů] (kategorie Koníčky) moderují Šéf Lopuchu, Anka.
Archiv
Domovská stránka aktualizována 28.7.2019 17:46

Oblíbené speciality vašich nej restaurací příp. recepty na ně jsou samozřejmě vítány

K dobrému jídlu semozřejmě patří také dobré pití! Pokud máte rádi víno, je tu spřátelený klub o víně
a pokud raději něco míchaného, je tu další spřátelený klub Koktejly
A samozřejmě nemohu vynechat ani další spřátelený klub recepty a popisy, se kterým tento pojí opravdu dost ;-)




AKTUÁLNÍ LABUŽNICKÁ AKCE:


Kde: U Veverky (Eliášova 324/14, Praha 6)
Kdy: pátek 19. 2. od 17:00
Účast potvrďte v anketě.


Pro větší přehlednost prosím pište název podniku do titulku zprávy vč města, kde se nachází.
A pro ty, kteří podnik neznají prosím uvádějte alespoň přibližnou adresu (ono pomůže i takové zpřesnění jako "u zimního stadionu" apod.)!
Děkuji
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 0 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phailo phailo aut vincere aut mori 16.6.2011 08:04  3171
Brasserie, Marriott PrahaDo Marriottu chodím docela často (zhruba 1-2x týdně), protože se tam momentálně chce každý scházet v lobby (Marriott je momentálně IN). Dosud mě však nikdy nenapadlo otestovat místní Brasserii. To se změnilo toto úterý, kdy jsem měl asi hodinu času mezi dvěma schåzkami. Dal jsem si biftek ze svíčkové, na kterém se dá poznat mnohé. Brasserie není přehnaně pompézní, jde o luxusní restauraci, ale není "přezdobená". Nicméně prostředí je adekvátní. Marriott obecně je takový "přebusinessovaný" a "přelobbystovaný". Patrně to byl hlavní dåvod, proč jsem se tam nikdy nezdržoval déle, než bylo nutné a už våbec mě nenapadlo tam obědvat.

Co mě překvapilo, bylo jídlo. Čekal jsem pětihvězdičkový "business standard" - tedy kvalitu bez chuti a zápachu. Dostal jsem vysoce nadpråměrných pět hvězdiček. Mohlo pochopitelně jít o náhodu a už se to nemusí opakovat, ale zcela jistě to znovu prověřím. Jídlo bylo opravdu skvělé, dle mého patří do aktuální pražské špičky.

Marriott je obecně předražený, stejné je to s jídlem. Tudíž cena i na pražskou luxusní restauraci spíše vyšší, ale rozhodně to za to stálo. Nečekaně dobré.
chasseur chasseur 3.6.2011 10:52  3170
To zní skvěle. No tak si nechám zajít chuť a påjdu si udělat to riziko... :-/
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 2.6.2011 14:30  3169
a dokonce v Brně 22.-25.6.!
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.6.2011 14:14  3168
Festival středomořských chutí a våní
Praha, Nám. Republiky
2.-5.6.
johnny10 26.5.2011 17:34  3167
vinyldik!
vinyl vinyl - ...jen si hraju 25.5.2011 13:31  3166
johnnyZa 10 grandå dostaneš většinou 3 degustační chody u jednoho stánku. Na místě se dá dokoupit kolik chceš, s prázdným žaludkem určitě nepåjdeš.
johnny10 19.5.2011 21:25  3165
jak funguje Prague food festival? kolik "muziky" dostane clovek za 10 GRANDU? resp. kolik bych si mel na osobu koupit grandu, abych nesel za hodinu domu s prazdnym zaludkem? pripadne da se dokoupit na miste tam za stejnou cenu?
chasseur chasseur 18.5.2011 20:13  3164
Záleží, co máš ráda, ale s vínem jsem zatím neprohloupila a se sýrem taky ne. Prostě mu řekni, jaký typ sejrå máš ráda (tvrdý, zrající, výraznější, jemnější, kravský, ovčí, kozí...) a on ti něco doporučí, dá ochutnat a když ti to bude šmakovat, tak to koupíš. Žádná věda. :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2011 19:58  3163
chasseur [3162]: Já tam ještě nebyla. Nějak mám fóbii z obchodå, kam vlezu, je tam jen pult a prodavač a hned by se po mně chtělo vědět, co chci. A já mám najednou pocit, že si něco prostě MUSÍM koupit.

Co si tam teda mám jít koupit?
chasseur chasseur 18.5.2011 19:51  3162
Jo. Miluju ji.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2011 19:49  3161
chasseur [3160]: Ta francouzská sýrárna ve Šmeralce?
chasseur chasseur 18.5.2011 19:48  3160
Mám zas cuky zajít k Francouzovi pro nějaký sýr... Nejlépe zrající a potíraný alkoholem, ten měl vynikající.
shelle Shelle - Good Service 16.5.2011 19:41  3159
Mne prislo, ze prave jo, ze se u o tom porad mluvi.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 16.5.2011 19:07  3158
Shelle [3157]: Zatím neměli.
shelle Shelle - Good Service 16.5.2011 19:06  3157
Nemeli jste tam ten sraz?

Ja zase se bala, ze mi hrabe a nebo ze se ze me stala jasnovidka.

[ 0 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt