Možná je to do dotazů, ale tam jsem si s tím netroufla :)Dotaz zní: Jak vyčistit pekárnu, když mi přeteklo těsto a skoro hořelo?
Teď vám povím, jak jsem šikovná. Došel mi chleba a protože mám vždycky doma mouku na chléb, neviděla jsem problém. Peču chleba no ... skoro dva roky a tak jsem tam nasypala mouku, vodu a semínka (to byl možná kámen úrazu) pak jsem si šla lehnout a těšila se na chleba. Poprvé jsem jí nechala samotnou!!! a po hodince a půl byl byt plný kouře a Honza řval jak šílenec co se děje. Sata vyndal připáleninu, ale usoudil, že jí nic moc není a tak jí dal do trouby dopéct a mě pověřil hlídáním. A jak to dopadlo? když jsem se vzbudila byt byl opět plný kouře a obsah trouby hořel. Takže jsem ten chleba spálila dvakrát :(
Byt smrdí něco mezi skládkou a hospodou a já přemýšlím JAK umýt tu zuhelnatělou připečenou pekárnu. Do vody se bojim . Je tam určitě elektrika. Tak co sakra s ní? vyhodit? stalo se to někomu z vás?
PS. jsem nachcípaná a neskutečně nevyspalá a unavená. Jinak by se mi to nestalo. |