Registrace nového uživatele
Návod
Kluby
Archív Lopuchu
Lopuch.cz
Modrá je dobrá
zelená je lepší
Lopuch.cz
Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
Klub
Káva
[ŽP:
8 týdnů
] (kategorie
Koníčky
) moderují
mrcos
,
Wronski
.
Archiv
Kávové linky:
Káva
- velmi pěkná přehledná slovenská stránka. Obsahuje mimo jiné celou řadu různých receptů na kávu i rozbor nakolik káva škodí či prospívá.
History of Coffee
- stručná historie kávy. Stránka obsahuje dva obrázky velmi zajímavého kávového nádobí.
Recepty
- italské recepty na přípravu kávy
Káva z cibetčího trusu
- jen pro odvážné
Jak správně připravit nápoje z espressa
Kava.cz
Čajovna
- spřátelený klub o čaji
Doporučené podniky:
Kafírna Dogvill
– Boskovice;
Kovárna pro radost
– Kytín;
Al Cafetero
– Praha;
Pražírna
– Praha;
Café Society
– Nymburk
Nastavení klubu
Nastavení práv
Homepage
Anketa
Přítomní
Oblíbené
Lopuch
Kategorie
autor:
text:
vyplnit a
Help
Nemáte právo psát do tohoto klubu.
[ 24 ]
<Novější
<<<Nejnovější
Nejstarší>>>
Starší>
označené
neoznačené
rozsah
ullicnik
3.5.2013 10:54
1943
No to je krasavec!
Vanda
To je ten -
hnusný punk
1.5.2013 09:17
1942
No nádhera!
Wronski
Jsou to zrůdy. -
Sofistikované.
30.4.2013 22:39
1941
Vanda [1922]
: Už mám huňuňu hotové! (Ale kdyby našel váleček hliníku o pråměru přes 50 mm, tak samozřejmě chci.)
Kamarád mi to včera stočil nahrubo na soustruhu a dneska jsem pět hodin brousil a leštil, až mě teď bolej ručičky.
Vanda
To je ten -
hnusný punk
28.4.2013 16:12
1940
(a jinak mě samozřejmě ta prostředním fotka mátla tím, že nevidím rozdíl)
Vanda
To je ten -
hnusný punk
28.4.2013 16:11
1939
Tss, tss. Jsem to náhodou pochopila napoprvé :) A to dodatečné objednání sítka všechno vysvětluje. Stačilo to napsat k postu 1933.
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
28.4.2013 15:54
1938
(Nerozřezal to påvodní, protože je to přecejen ještě v záruce a asi se taky trošku bál, že to zkurví :))
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
28.4.2013 15:53
1937
Vanda [1935]
: Mám ti to prý vysvětlit jako holka holce. To originál sítko má dvě dna. Tak si doobjednal ještě jedno a to spodní vnější dno mu odřízl. Takže vnitřek zåstal stejný (viz fotka č. 2), ale venek je jiný (fotka č. 3). Takže teď má normální sítko. To dvojité dno má sloužit k tomu, že ti to udělá takovou nějakou pofiderní pěnu, i když do toho nasypeš nevhodně umleté kafe (co si koupíš). Jenže mi si raději vhodně umeleme kafe a dostaneme tak opravdovou cremu.
Wronski
Jsou to zrůdy. -
Sofistikované.
28.4.2013 15:48
1936
Vanda [1935]
: Na tom prostředním obrázku taky žádný rozdíl vidět není - to je pointa té fotky :)
Rozdíl je zespoda - odřezal jsem druhé dno (s tou jednou dirkou).
Vanda
To je ten -
hnusný punk
28.4.2013 15:32
1935
Wronski [1933]
: Cos s tím provedl? Na tom prostředním obrázku nevidím žádný rozdíl. Kafe vypadá dobře :)
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
28.4.2013 12:58
1934
Už začíná mít natrénováno.
Wronski
Jsou to zrůdy. -
Sofistikované.
28.4.2013 12:57
1933
Upravil jsem misku na netlakovou a zatím z toho leze toto:
triss
28.4.2013 10:59
1932
Byla jsem pracovně v Rumunsku, kolega dostal v italské restauraci na objednávku esspreso doppio české "preso"
27.4.2013 16:41
1931
Mně to s ním předtím moc nešlo, ale je pravda, že jsme kupovali polotučné mlíko. Teď to jde krásně. Ani nevím, jestli je potřeba to zahřívat, ale dělám to, bo je pak výsledek teplejší. Dopil jsem kafe před hodinou a kus pěny tam na dně pořád je. :)
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
27.4.2013 15:59
1930
cent [1929]
: Pravda, šlehač mléka máme také, zkusím.
27.4.2013 15:43
1929
Já si teď často dělám macchiato a musím říct, že s kombinací moka konvička + Tchibo brazilské + plnotučné mléko ohřáté na plotně (teplota teplého kakaa) + šlehač na mléko z IKEA za dvacku jsem
velmi
spokojen. Káva sama o sobě dobrá a ta pěna z toho nesleze a zåstane i po vypití.
[ 24 ]
<Novější
<<<Nejnovější
Nejstarší>>>
Starší>
označené
neoznačené
rozsah
(c) 2001-2011 Lopuch.cz
Kontakt