Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub LABUŽNÍK [ŽP: 8 týdnů] (kategorie Koníčky) moderují Šéf Lopuchu, Anka.
Archiv
Domovská stránka aktualizována 28.7.2019 17:46

Oblíbené speciality vašich nej restaurací příp. recepty na ně jsou samozřejmě vítány

K dobrému jídlu semozřejmě patří také dobré pití! Pokud máte rádi víno, je tu spřátelený klub o víně
a pokud raději něco míchaného, je tu další spřátelený klub Koktejly
A samozřejmě nemohu vynechat ani další spřátelený klub recepty a popisy, se kterým tento pojí opravdu dost ;-)




AKTUÁLNÍ LABUŽNICKÁ AKCE:


Kde: U Veverky (Eliášova 324/14, Praha 6)
Kdy: pátek 19. 2. od 17:00
Účast potvrďte v anketě.


Pro větší přehlednost prosím pište název podniku do titulku zprávy vč města, kde se nachází.
A pro ty, kteří podnik neznají prosím uvádějte alespoň přibližnou adresu (ono pomůže i takové zpřesnění jako "u zimního stadionu" apod.)!
Děkuji
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 0 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 27.1.2011 15:36  3096
Marco [3095]: no vypadá to, že by to občas taky nebylo špatné jako příloha k masu. Na Kubě jsem nebyla, takže nemám srovnání s tím, jak to vypadá tam, ale zkusím si to vyrobit doma, fakt mne to dost láká :)
marco Marco 27.1.2011 15:32  3095
Jelena : na Kubě jedno z nejobyčejnějších jídel kteří tam jí 7/7 90% populace. V hospodě ti ho ani neudělaj, a když bydlíš u nich cukaj se že "to je moc vobyčejný" - z mýho pohledu naopak to nejchutnější co se tam dá pořídit.

Zjmavý je ža každej to dělá trochu jinak, jiný koření, jiná zelenina.
Dá se to jíst takto samotný - a samo do toho jde pak zamíchat cokoli - jednou jsme jeli načerno nakoupit langusty a ty se do toho rozsekaly nakousky - a byla to megadobrota.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 27.1.2011 15:29  3094
Marco [3093]: to vypadá dobře, to brzy zkusím.
marco Marco 27.1.2011 15:26  3093
stejně jako na "Moros y Cristianos" se rýže vaří ve vývaru z fazolí
(mimochodem, strašná dobrota)

http://homecooking.about.com/od/vegetablerecipes/r/blv302.htm
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.1.2011 08:28  3092
Vařit rýži ve vývaru je standardní příprava italského rizota.
chasseur chasseur 26.1.2011 18:31  3091
Dneska jsem vařila riziko "co dåm dal" (skalní labužníci by jistě umřeli jen z té představy, jak zcela v duchu fififjončiných nejlepších zásad o šetření jsem rejži uvařila v zeleninové polévce od včerejška). :) A bylo to výborný!
beruthiel beruthiel Wibbly Wobbly, Timey Wimey. 19.1.2011 15:18  3090
zblunce 3088Na někoho se vyklopila lokomotiva s pivem? :)
beruthiel beruthiel Wibbly Wobbly, Timey Wimey. 19.1.2011 15:17  3089
3087Jj, posílám tam dědečka se synem, když potřebuji hlídat. Jídlo je poslední co je tam zajímá. Pro normálního člověka to asi není.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 17.1.2011 18:28  3088
beruthiel [3085]: jen je treba si davat pozor, aby se na tebe neprevratila :-)))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.1.2011 15:09  3087
(BTW Výtopna je super tip, pokud chcete jít do restaurace s dětmi a máte problém, že se tam budou nudit a budete muset brzy domå.)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.1.2011 15:09  3086
Ano, přiznávám, že to mi určitou zábavu na chvíli zajistilo. Jenže já tam, bohužel, nebyla nalákána na mašinky, ale na "fakt super jídlo". Kdyby mi řekli, tam se tam vaří sice tak jako normálně, ale mají tam super mašinky, asi bych byla mírnější :) I když stagnující obsluhu by to asi nepořešilo :)
beruthiel beruthiel Wibbly Wobbly, Timey Wimey. 17.1.2011 14:51  3085
Anka 3083Tam se nechodí kvåli jídlu, nebo obsluze, ale proto, že ti pivo přiveze mašinka ;).
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.1.2011 09:16  3084
Jestli chcete teď někam jít, využil bych akce Grand Restaurant festival. Tři chody s vínem za 600 je vynikající. Je to už ale trošku přebrané.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 14.1.2011 01:09  3083
Dnes jsem navštívila Výtopnu. Prý to tam je naprostá BOMBA! Asi mám o třaskavinách trochu jiné představy. Když zåstanu u hodnocení žrádla, které je tam prý naprosto úžasné: Hnusnější žebra jsem dlouho nejedla. Od kosti šla sice sama, ale jinak byla jak pětkrát ohřátá. Nejdřív jsem měla chuť hlavně na tu hned první polívku - zelňačku. Ale měli ji kamarádi, než jsem přišla, a prý byla příliš sladká. To, co měli ostatní, bylo naservírováno relativně pěkně, chuť jsem nezkoušela. Obsluha špatná (ale milá). Když jsme všichni měli plné skleničiky, to se chodili ptát furt, jestli něco nechceme. A když jsme měli všichni dopito, tak to bylo dlouho jak u suchánkå.

[ 0 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt