Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub LABUŽNÍK [ŽP: 8 týdnů] (kategorie Koníčky) moderují Šéf Lopuchu, Anka.
Archiv
Domovská stránka aktualizována 28.7.2019 17:46

Oblíbené speciality vašich nej restaurací příp. recepty na ně jsou samozřejmě vítány

K dobrému jídlu semozřejmě patří také dobré pití! Pokud máte rádi víno, je tu spřátelený klub o víně
a pokud raději něco míchaného, je tu další spřátelený klub Koktejly
A samozřejmě nemohu vynechat ani další spřátelený klub recepty a popisy, se kterým tento pojí opravdu dost ;-)




AKTUÁLNÍ LABUŽNICKÁ AKCE:


Kde: U Veverky (Eliášova 324/14, Praha 6)
Kdy: pátek 19. 2. od 17:00
Účast potvrďte v anketě.


Pro větší přehlednost prosím pište název podniku do titulku zprávy vč města, kde se nachází.
A pro ty, kteří podnik neznají prosím uvádějte alespoň přibližnou adresu (ono pomůže i takové zpřesnění jako "u zimního stadionu" apod.)!
Děkuji
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 0 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
laura Laura 100% sure! 18.7.2011 19:20  3182
DotazV sobotu se budu starat o dvě emigrantky. Z prohlídky Barokního sálu a astronomické věže v Klementinu bych je chtěla vzít buď do nějaký rádoby český hospody (myšleno: ne putyky), aby to nebylo pěšky příliš daleko (napadá mě akorát Kolkovna Celnice), nebo do vegetariánský restaurace (napadá mě jen Lehká hlava, ale ta je, obávám se, nekuřácká).
Někdo nějaký doporučení?
scalex Scalex 13.7.2011 10:46  3181
Na to se nedá jednoznačně odpovědět. Pokud si dám "hotovku" nebo primitivní minutkové jídlo, tak 20 minut by mělo stačit. Při plně obsazené restauraci více, ale na to by mě obsluha měla včas a sama upozornit. V případě, že mi během čekání zpříjemňuje dlouhou chvíli nějaký předkrm nebo nějaká mňamka, tak 40 minut bych vydržel. 
domi Domi When things go wrong don´t go with them 13.7.2011 10:21  3180
max 20 minut, po 20 minutách by měla obsluha přispěchat s informací, co že se to vlastně děje
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 13.7.2011 07:30  3179
do 40 minut
kittyj 13.7.2011 07:29  3178
Ko¾ko je pod¾a vás v dobrej reštaurácii štandardné čakať na jedlo? Samozrejme, myslím hlavný chod, s tým, že počas čakania je na stole pečivo s bylinkovým maslom alebo niečo podobné.
domi Domi When things go wrong don´t go with them 5.7.2011 18:35  3177
Musím pochválit restauraci u Sv. Václava v Mělníku, milá obsluha a opravdu výborná líčka s bramborovou kaší. Cena normální
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 1.7.2011 14:07  3176
johnny10Zkus někdy zajet do Indie, tam je obsluha pouze takováhle, prostě to tam k tomu patří ;o), Na všechno mají dost času, vybraná jídla si musíš často sám napsat na papír, účet ti přinesou podepsaný dvěma oprávněnýma osobama, místo sladkého lassi ti přinesou slané..

Jinak mezi náma i jen z pouhého pomyšlení na indické jídlo se mi dělá špatně, nějak jsme si já a jídlo v Indii nerozuměly.
gentlejan 1.7.2011 08:17  3175
Já včera večeřel jehněčí vindaloo v curryhouse. Chutná mi tam, ale byla to inkvizice.
johnny10 1.7.2011 06:44  3174
ja tam byl shodou okolnosti taky minuly tyden a spokojenost tedy nebyla.cisnik byl bud naprosto retardovany, nebo si z nas schvalne delal prdel. temer na kazde objednavce neco pokazil. bud nedonesl, nebo donesl dublovane. polevku, co pritelkyne nechtela vubec spicy, tak udelali hodne spicy, naopak moje lamb vindaloo, ktere jsem chtel "realy indian spicy" bylo zhruba jako ta polevka.

stejne tak me za ty ceny dost zklamala porce. vim, ze je to jen prevazne cesky (americky) zvyk dostat k veceri poradny talir plny zradla, ale na druhou stranu bych za ty prachy ocekaval vic, nez jen 4 (!) male kousky jehneciho a zbytek omacka + brambory.

celkove to tedy zazitek byl zajimavy, ale znovu bych tam uz nesel.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 30.6.2011 21:17  3173
Byli jsme v indický restauraci Khajuraho a måsim říct, že docela dobrý. Akorát tam měli nějakej "kulturní program" (tance) a obsluha docela vázla. Ale jídlo bylo fajn. Já měl Madrasi Soup a Chicken Vindaloo a spokojenost. Vindaloo bylo hezky jedle pálivý, žádná inkvizice :)
Naštěstí jsem rezervaci neřešil já, je tam prej docela problém se s nima våbec nějak domluvit. A z personálu jedna češka a jeden Ind, kterí umí česky, jinak komunikujou v indo-angličtině, takže je docela zábava se s nima domluvit.
Kdo je zvyklej na evropskej styl lepších restaurací, kdy je servis naprosto na jedničku a všechno běhá jako na drátkách, tak zkoušejte na vlastní nebezpečí :) Já byl spokojenej.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 16.6.2011 08:36  3172
phailoPřijemná záležitost na oběd je hned vedle v lobby vedle MetrlotdOR. Auberge de Escargot se to jmenuje, šneci výborní, další menu slušné a rozumné ceny vína.
phailo phailo aut vincere aut mori 16.6.2011 08:04  3171
Brasserie, Marriott PrahaDo Marriottu chodím docela často (zhruba 1-2x týdně), protože se tam momentálně chce každý scházet v lobby (Marriott je momentálně IN). Dosud mě však nikdy nenapadlo otestovat místní Brasserii. To se změnilo toto úterý, kdy jsem měl asi hodinu času mezi dvěma schåzkami. Dal jsem si biftek ze svíčkové, na kterém se dá poznat mnohé. Brasserie není přehnaně pompézní, jde o luxusní restauraci, ale není "přezdobená". Nicméně prostředí je adekvátní. Marriott obecně je takový "přebusinessovaný" a "přelobbystovaný". Patrně to byl hlavní dåvod, proč jsem se tam nikdy nezdržoval déle, než bylo nutné a už våbec mě nenapadlo tam obědvat.

Co mě překvapilo, bylo jídlo. Čekal jsem pětihvězdičkový "business standard" - tedy kvalitu bez chuti a zápachu. Dostal jsem vysoce nadpråměrných pět hvězdiček. Mohlo pochopitelně jít o náhodu a už se to nemusí opakovat, ale zcela jistě to znovu prověřím. Jídlo bylo opravdu skvělé, dle mého patří do aktuální pražské špičky.

Marriott je obecně předražený, stejné je to s jídlem. Tudíž cena i na pražskou luxusní restauraci spíše vyšší, ale rozhodně to za to stálo. Nečekaně dobré.
chasseur chasseur 3.6.2011 10:52  3170
To zní skvěle. No tak si nechám zajít chuť a påjdu si udělat to riziko... :-/
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 2.6.2011 14:30  3169
a dokonce v Brně 22.-25.6.!
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.6.2011 14:14  3168
Festival středomořských chutí a våní
Praha, Nám. Republiky
2.-5.6.

[ 0 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt