Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub LABUŽNÍK [ŽP: 8 týdnů] (kategorie Koníčky) moderují Šéf Lopuchu, Anka.
Archiv
Domovská stránka aktualizována 28.7.2019 17:46

Oblíbené speciality vašich nej restaurací příp. recepty na ně jsou samozřejmě vítány

K dobrému jídlu semozřejmě patří také dobré pití! Pokud máte rádi víno, je tu spřátelený klub o víně
a pokud raději něco míchaného, je tu další spřátelený klub Koktejly
A samozřejmě nemohu vynechat ani další spřátelený klub recepty a popisy, se kterým tento pojí opravdu dost ;-)




AKTUÁLNÍ LABUŽNICKÁ AKCE:


Kde: U Veverky (Eliášova 324/14, Praha 6)
Kdy: pátek 19. 2. od 17:00
Účast potvrďte v anketě.


Pro větší přehlednost prosím pište název podniku do titulku zprávy vč města, kde se nachází.
A pro ty, kteří podnik neznají prosím uvádějte alespoň přibližnou adresu (ono pomůže i takové zpřesnění jako "u zimního stadionu" apod.)!
Děkuji
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 0 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 18.7.2012 09:09  3428
V Berouně mě zaujal pivovar, chystám se tam zastavit.
jannovak jannovak Aldebaraňané necestují v raketách, - nýbrž naopak, rakety v nich... 18.7.2012 08:21  3427
Jakožto berouňák, jsem v Cantině byl už asi desetkrát. Když bych to shrnul, tak burger byl 9x výborný, jednou hrozný (přesně tak jak píše Borrasca). Jednou jsem měl vegetariánský burger (s kroupami, myslím) a taktéž výborný. Žena si tam většinou dává wrap a ten je také moc dobrý. Nic dalšího jsem tam zatím nezkusil, protože nikdy neodolám a dám si burger :-) S obsluhou jsem nikdy neměl problém a příprava pokaždé trvala 15-20 minut.
borrasca Borrasca Kdo je čistý - do příkopu! 17.7.2012 17:25  3426
já byla v Cantině vloni a bylo to docela děsné, burger byl upečený k smrti, byly v něm nějaké chrupky nebo cosi, čekali jsme neuvěřitelně dlouho, obsluha protivná a påsobilo to dost ušmudlaně (pohled do přípravny celkem ekl), takže pro mě velké zklamání.
johnny10 17.7.2012 12:16  3425
Blackdog Cantina Berounno a cestou ze Sumavy jsme se stavili v Blackdog Cantine v Beroune. uz nekolikrat jsem na ruznych mistech cetl, jak je to super fastfood nejakeho Amika, co se snazi varit autenticky a poamericku.

pritelkyne si dala jejich klasicky 200g burger s korenenymi hranolkami (steakove brambory), ja zkusil jejich hovezi burrito. no, burger byl fantasticky, bez debat a jeden z nejlepsich, co jsem kdy jedl. ale brambory opet presolene, ze se nedaly skoro jist. burrito jsem bohuzel moc nepobral. 1) bylo polite salsou zvrchu a posypane nasekanymi rajcaty, takze jakmile to clovek vzal do ruky, tak mu to popadalo a jeste se zasvinil
2) burrito bylo zespodu jakoze jeste opecene a celkove slozene tak, ze dole se vrstvy prekryvaly, takze to clovek nemohl ukousnout, aniz by se mu to nenarusilo. ani s jednim pripadem sem se v USA nikdy nesetkal, ze by to takto nekdo serviroval a asi vedi proc.. chutove lepsi nadprumer. na muj vkus malo fazoli uvnitr a malo dochucene, ale celkove ok.

jako dezert jsem si dal jejich povestnou "cokosmrt", coz je cokoladovy dortik a byl vynikajici..

pokud tedy do Cantiny zavitate, rozhodne doporucuji jejich Burger, je fantasticky... to burrito bych asi mohl doporucit taktez, pokud nejste zrovna milovnici burrita a nejste zvykli na "top" kvalitu. potom byste mohli byt lehce zklamani jako ja. ale dobre mi tak, jenom blb si u Americana objedna "mexicke" jidlo :-)
johnny10 17.7.2012 12:08  3424
U StepanaTak jsme pri navsteve Sumavy zavitali do teto restaurace, ktera jako jedina tusim ziskala od Pohlreicha 3 hvezdy v Ano sefe...no, meli jsme kliku, ze meli zrovna u jednoho stolku 2 hodinove okno volna, jinak bychom si nesedli. ac je to "uprostred niceho", tak tam ma neuveritelne plno porad a webovky fakt neprehani, kdyz pisou, ze je potreba rezervace hodne dopredu.
dal sem si hovezi pupek (udajne jejich nejlepsi jidlo) a byl opravdu vyborny. bohuzel omacka k tomu trosku presolena, ale tez vyborna. celkove mi to za 420 Kc prislo trosku predrazene, kdyz vezmu v potaz, ze to je na sumave uprostred poli. taky mi dost vadi, ze restaurace prijima rezervace pouze po telefonu a pouze ve stanovene dny od 9 do 12 dopoledne tusim. to je opravdu nestandardni pristup a pripada mi, ze dost hresi na to, jakou reklamu maji. nicmene prostredi krasne a jidlo taky super, takze jednou za cas se to da, ale bylo celkem smutne videt, jak se to oproti tomu odvysilanemu dilu zmenilo...

jeste poznamka - jako predkrm jsme meli tu jejich domaci pasticku s chlebem a brusinkami a to byl naprosto fantasticky zazitek, tu mohu taktez doporucit!!!
scalex Scalex 10.7.2012 08:04  3422
Býčí zápasy ne, hon na lišku ano (liška při honu sice zažívá stres, nicméně je to stejné, jako kdyby ji v jejím přirozeném prostředí stíhal jiný predátor), kohoutí nebo psí zápasy ne, chrtí dostihy ano, velkou pardubickou ano, jízdu na koni ano, chov nutrií ano (mají-li zvířata slušné podmínky, což - má-li chovatel zájem o kvalitní kožíšek a dobré maso - většinou bývá splněno).

Ano, je obtížné "určit", kdo má rozhodovat. Za normálních okolností by nikdo takový být nemusel a stačil by lidem zdravý rozum, přiměřený cit a soudnost. Bohužel, něčím takovým lidé moc neoplývají.

Zvíře má příliš velké neblaho, když je dlouhodobě nebo opakovaně bolestivě týráno a stresováno. Přičemž zdravá dávka stresu, jakou by zvíře zažilo i v přírodě, nebo na jakou je trénováno, nevadí (koňské nebo psí dostihy).
marco Marco 9.7.2012 22:44  3421
Scalx :
a jak se tedy díváš na býčí zápasy?
a hon na lišku?
a kohoutí zápasy?
a chrtí dostiky?
a Velkou Pardubickou?
a jízdu na koni?
a chov nutrií?

co ano a co ne?
kdo to rozhodne a dle čeho?

kdy to zvíře "má příliš velké neblaho" a kdy to ještě tak nějak jde?
scalex Scalex 9.7.2012 22:35  3420
Marco: "ale to víš že nám to ti co myslí na naše blaho více než my sami zakážou"

Jen bych to opravil - třeba mě ani nehne, abych myslel na VAŠE (míněno lidstvo jako celek) blaho, já myslím jen na blaho těch zvířat... a vlastně ani ne na blaho, jako spíš aby neměli příliš velké neblaho.
shelle Shelle - Good Service 9.7.2012 21:59  3419
Ja ti nehodlam namlouvat nic, evidentne to vis sam nejlepe.
kokos kokos 9.7.2012 21:52  3418
Shelle [3417]: Chceš snad někomu nmluvit, že ty lišky, které myslivci nechávaly v lese pro účel lovu se psy, teď šťastně skotačí v lese? Není dåvod je nechávat na živu, tak prostě skončí dřív. Liška je škodná a tak se s ní nakládá.
shelle Shelle - Good Service 9.7.2012 19:49  3417
Kokos toho asi o anglickych liskach moc nevi.
kokos kokos 9.7.2012 19:02  3416
Marco [3415]: To se ovšem velmi pleteš, ti bejci už nejsou šťastní - jen prostě nejsou a lištičky dopadly úplně stejně.
Žvížatka naše už nejsou ...
marco Marco 9.7.2012 18:16  3415
Ocko : ale to víš že nám to ti co myslí na naše blaho více než my sami zakážou - býčí zápasy byly taky staletá Španělská tradice, všichni se bili v prsa jak to si vzít nenechají - a jak to dopadlo.
Ale máme teď zase šťastný bejky, v Anglii šťastný lišky... a tak.
Žvižátka naše...
ocko 9.7.2012 12:51  3414
vinyl [3413]: Jak jsem psal niz, Francouzu se jakykoli zakaz tykat nemuze, tam je to soucasti kulturniho dedictvi a jako takove vlastne "pamatkove chraneno"... ;-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 9.7.2012 08:21  3413
Foie gras jsou vynikající a určitě přežijou.Určitě tím, že se o tom mluví dojde k tomu, že výrobci necpoucí do hus hadice se budou od těch co to dělají distancovat. Tučný játra jde udělat i humánně. Na zákaz Francouzi nepřistoupí a Maďaři je podpoří. Foie Gras jsou i tak dost drahý, tak at je koukaj vyrobit slušným zpåsobem.

[ 0 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt