Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 12.11.2007 09:37  10432
Fajn, vinyle, takhle je to super!
vinyl vinyl - ...jen si hraju 12.11.2007 09:27  10431
RoyalGremoláta- čerstvá petržel a rozmarýn, nadrobno nasekáné a nastrouhaná citronová kůra. Až na talíři se tím ossobuco posype. Velmi zajímavé.
2rms 12.11.2007 07:26  10430
Já bych se toho nebál. Konkrétně s Antoniem nemám teda zkušenosti, ale u ostatních webshopů vč. jednoho sexshopu s osobním odběrem nebyl problém :)
shelle Shelle - Good Service 11.11.2007 16:33  10429
Shelle [10426]: Tak jsem si uz odpovedela sama, kdyz tam clovek je prihalseny, pisou, ze OSOBNÍ ODBĚR - pouze po telefonické domluvě.
shelle Shelle - Good Service 11.11.2007 16:26  10428
zblunce [10427]: Ja vim, ze sidli v Plzni, ja se ptam, jestli nekdo ma zkusenost s tim, ze si to na netu objedna a pak vyzvedne v obchode.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 11.11.2007 16:22  10427
Shelle [10426]: mam pocit, ze sidli v Plzni, ne? a vzhledem k jejich vysi postovneho se to skoro ani nevyplati :-)))
shelle Shelle - Good Service 11.11.2007 16:10  10426
koreni od AntoninaMate nekdo zkusenost s tim, ze objednate pres net a vyzvednete osobne? Na strankach jsem to nenasla a objednavku jsem jeste nenaklikala.
nenufer 9.11.2007 12:21  10425
Alchymista: hoci v skutocnosti napriklad cerveny pepr uz nerastie na peprovniku ak sa nemylim :-)))

Inak aby som vas definitivne zmiatla tak vyraz korenie sa pouzva nie len pre pepr (casto aj bez pridavku cierne) ale aj pre koreniny ako take :-))) Proste to vyplyva z kontextu co je to cerny pepr alebo kopa korenin :-)
alchymista 8.11.2007 23:38  10424
Tak abychom si to provždy ujasnili, všechno barevný koření je pepř, kromě novýho koření který je jiný a nemá barvu. Nechápu, jak v tom někdo může tápat :)
nula nula všetko je tak, ako má byť 8.11.2007 18:42  10423
CovaNo to je mi líto, ale oregano je novodobá záležitost používaná teď skoro všude. Mnoho lidí taky neví, co je dobromysl a používá název oregano.
cova 8.11.2007 18:10  10422
nula:-)) Ale tak jsem to nemyslel - pamajorán jsem v životě neslyšel...
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 8.11.2007 18:05  10421
nulaNa ďumbier jsem se chtěl zrovna zeptat, díky! :-)
nula nula všetko je tak, ako má byť 8.11.2007 17:49  10420
covaItalsky dobromysl. :))
cova 8.11.2007 16:53  10419
nulaa co je potom oregano...:-)
nula nula všetko je tak, ako má byť 8.11.2007 16:07  10418
:)Nové koření, je překvapivě nové korenie a rasca je kmín, zázvor je ďumbier, hřebíček je klinček, pamajorán je domromysl. :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt