Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 10.11.2009 13:46  14742
Jak se jí granátové jablko?
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 10.11.2009 13:19  14741
aha, teď jsem se dočetl, že filé vystřídá špidlu. To jsou mi věci...
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 10.11.2009 12:59  14740
kokosDěkuji za poučení. Já už se kácela, jaký sajrajt k filetám přidávají.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 10.11.2009 12:45  14739
Jo, teď čtu pozorně, jakou mraženou rybu kupuju. Nedávno o tom mluvili i v nějakým pořadu. Možná v Jste to, co jíte:-)
kokos kokos 10.11.2009 12:21  14738
tilka [14737]: Vodou milá Lízo, vodou ...
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 10.11.2009 12:15  14737
Do květáku mi příjde špetička muškátového oříšku případná. Chutná mi to. I do celerovobramborové polévky ho přidávám.
Mám dotaz - co znamená u pangasia ve složení 10% glazury? Čím to ti idioti pajcují?
triss triss 9.11.2009 11:41  14736
vitsoft [14732]: ve větším množství je halucinogenní až jedovatý, ale to bys do toho květáku musel(a)nastrouhat tak celý oříšek, aby se něco začalo projevovat
vinyl vinyl - ...jen si hraju 9.11.2009 09:30  14735
KONEČNĚ jsem sehnal líčka!! Pochopitelně v Makru, ve Stodůlkách, takže hnedka včera jsme jsme je uvařili a fantastický!
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 8.11.2009 16:03  14734
vitsoft [14732]: Ano, je trošku jedovatý, některé složky mají i psychoaktivní účinek.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.11.2009 15:50  14733
Nevím, jestli je jedovatý, ale dokáže zabít. Všechny ostatní chutě.
vitsoft vitsoft Pryč se zrůdnou obrazotvorností mládeže! - about.me 8.11.2009 15:46  14732
Moji strávníci na mletý muškátový ořech ve květáku brblají, že prý je jedovatý, je na tom něco pravdy?
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 7.11.2009 17:48  14731
Scalex [14724]: :)) neznala jsem
/přemýšlím, co dělám u vaření jen proto, že to tak dělal někdo v rodině.../ ;)

makovec [14730]: pracný obalovat cokoliv v trojobalu sice je, ale na co má člověk dítě/děti, no ne? A taky je fajn přidat do strouhanky trochu sezamovýho semínka.

ad strouhanka - objevila jsem - pozor - v Lidlu :) Byla to z nouze ctnost, protože nikde jinde ten den strouhanku neměli - a je taková strašně fajn, nerozblemcá se, ani když se třeba zdržím a maso nesmažím hned po obalení. Takže už berou strouhanku jen tam (ano, nechce se mi dělat strouhanku doma ze suchých rohlíků, ty radši nosíme koníkům)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 7.11.2009 13:17  14730
ad kvetak: predvaruju ve slany vode natrhany na mensi kousky, obaluju v igelitaku, ve kterym je testicko z vajicka, mouky, strouhanky a trochy strouhanyho eidamu. jednou sem misto strouhanky dal drceny kornflejky a bylo to dobry. jen sem nemel odvahu to davat do testicka, takze sem to obaloval jako klasickej trojobal. ale to je moc pracny, takze zopaknu az nekdy za hodne dlouho.

kazdopadne zasadne smazim na panvicce. je to takovy stavnatejsi nez z fritaku.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 7.11.2009 12:44  14729
Scalex [14721]: ja vzdy slysela historku se zatocenyma nohama strudlu :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 7.11.2009 12:44  14728
Shelle [14719]: doufam, ze na ne budes mit chut i pristi tyden :-)))

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt