Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
hornblower Hornblower OVÁ - Fish for it! 21.12.2014 22:23  25942
Hlávkový salát „Tom Thumb“ ?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 21.12.2014 14:29  25941
nevite nekdo, jaky ma tohle cesky nazev? To neni bezny hlavkovy salat, ne, kdyz je velikosti tenisaku?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 20.12.2014 20:00  25940
ankajojo, ty děláváme pravidelně:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.12.2014 11:37  25939
Moc dobré sušenky. Jako volitelnou složku jsem dala brusinky a hořkou čokoládu.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.12.2014 21:06  25938
Lucky [25937]: Promíchat s tím parmezánem a zapéc.
lucky 8.12.2014 21:05  25937
vinyl [25931]: Ok, děkuju za radu. No na poprvý se máloco povede, ale určitě to zkusím znova, jednak mám zbytek instantní polenty a jednak mi to celkem chutnalo. Jen teď nevím co se zbytkem, udělala jsem jí docela dost a opékat to opravdu nejde. A nechce se mi to vyhodit.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 8.12.2014 19:13  25936
shellejde udělat i jinak, třeba z celeru a Granny jablka .. podle jednoho staršího Apetitu:-)
shelle Shelle - Good Service 8.12.2014 18:49  25935
Nedik, ted chci coleslaw a nemam zeli.
ziggy 8.12.2014 18:14  25934
dik,mrknu na to..
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 8.12.2014 17:51  25933
http://kitchenette.cz/kategorie/salaty
shelle Shelle - Good Service 8.12.2014 17:30  25932
ziggy [25909]: Ten fenyklovy z kitchentte uz delas? Jak tu probehne kazdeheo pul roku?

Link nemam, ja tak nejak delam dle sebe nebo na co narazim v obchode, kdyz si beru recepty.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 8.12.2014 14:19  25931
ad Polenta a LuckyPoužívám neinstantní, je chuťově mnohem lepší, poměr je 2 litry vody na 0,5kg polenty. Takže bych řek, že dle uváděného receptu, ještě navíc s máslem byla moc řídká. Někdy pro chuť přidám ještě parmazán
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 8.12.2014 00:52  25930
já si u receptu vždycky představím, jak bude asi chutnat, a vařím jen to, u čeho tuším, že to bude dobré. A zřídka vařím úplně přesně bod po bodu, beru recept jako základ a za pochodu upravuju. Podle Apetitu už jsem takhle pár věcí dělala, namátkou třeba vepřové kotlety na cidefu, a vždyky to bylo dobré. Spíš mě štve, že už je tam víc reklamy na kde co než receptů. Ten alberťáckej časopis je dobrej - na to, že je zdarma, až nečekaně. Taky alberta moc nemusím, ale mám ho teď suverénně nejblíž (býval to spar, ach jo), tak tam občas zajdu.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 7.12.2014 22:14  25929
ziggy [25928]: No třeba jejich studený pult mi pokaždé přišel krajně podezřelý.
ziggy 7.12.2014 22:13  25928
Tigo: hele nevim, občas čtu recept a rovnou z něj mám pocit, že ten výsledek nemůže bejt dobrej, že jsem třeba kdysi něco takovýho zkusila uvařit a bylo to pak děsný a zpětně kouknuto na recept to tak nějak vlastně bylo jasný .. ale jako konkrétně ti to popsat neumim..

kde co maj je mi tak nějak jedno, zvyknu si na leccos, jde mi o kvalitu toho jídla ..

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt