Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 22.12.2014 19:25  25943
Kamaradka mi v polske sekci anglickeho tesca koupila povidla a normalne jsou jen ze svestek, kdyz jsem koukala v Praze v lete, vsechna mela nejaky podil jablek.
hornblower Hornblower OVÁ - Fish for it! 21.12.2014 22:23 - Oblíbené kluby (21:44) 25942
Hlávkový salát „Tom Thumb“ ?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 21.12.2014 14:29  25941
nevite nekdo, jaky ma tohle cesky nazev? To neni bezny hlavkovy salat, ne, kdyz je velikosti tenisaku?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 20.12.2014 20:00  25940
ankajojo, ty děláváme pravidelně:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.12.2014 11:37  25939
Moc dobré sušenky. Jako volitelnou složku jsem dala brusinky a hořkou čokoládu.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.12.2014 21:06  25938
Lucky [25937]: Promíchat s tím parmezánem a zapéc.
lucky 8.12.2014 21:05  25937
vinyl [25931]: Ok, děkuju za radu. No na poprvý se máloco povede, ale určitě to zkusím znova, jednak mám zbytek instantní polenty a jednak mi to celkem chutnalo. Jen teď nevím co se zbytkem, udělala jsem jí docela dost a opékat to opravdu nejde. A nechce se mi to vyhodit.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 8.12.2014 19:13  25936
shellejde udělat i jinak, třeba z celeru a Granny jablka .. podle jednoho staršího Apetitu:-)
shelle Shelle - Good Service 8.12.2014 18:49  25935
Nedik, ted chci coleslaw a nemam zeli.
ziggy 8.12.2014 18:14  25934
dik,mrknu na to..
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 8.12.2014 17:51  25933
http://kitchenette.cz/kategorie/salaty
shelle Shelle - Good Service 8.12.2014 17:30  25932
ziggy [25909]: Ten fenyklovy z kitchentte uz delas? Jak tu probehne kazdeheo pul roku?

Link nemam, ja tak nejak delam dle sebe nebo na co narazim v obchode, kdyz si beru recepty.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 8.12.2014 14:19  25931
ad Polenta a LuckyPoužívám neinstantní, je chuťově mnohem lepší, poměr je 2 litry vody na 0,5kg polenty. Takže bych řek, že dle uváděného receptu, ještě navíc s máslem byla moc řídká. Někdy pro chuť přidám ještě parmazán
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 8.12.2014 00:52  25930
já si u receptu vždycky představím, jak bude asi chutnat, a vařím jen to, u čeho tuším, že to bude dobré. A zřídka vařím úplně přesně bod po bodu, beru recept jako základ a za pochodu upravuju. Podle Apetitu už jsem takhle pár věcí dělala, namátkou třeba vepřové kotlety na cidefu, a vždyky to bylo dobré. Spíš mě štve, že už je tam víc reklamy na kde co než receptů. Ten alberťáckej časopis je dobrej - na to, že je zdarma, až nečekaně. Taky alberta moc nemusím, ale mám ho teď suverénně nejblíž (býval to spar, ach jo), tak tam občas zajdu.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 7.12.2014 22:14  25929
ziggy [25928]: No třeba jejich studený pult mi pokaždé přišel krajně podezřelý.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt