Dylan Moran o zdravém stravování:
"Bydlel jsem kdysi se dvěma týpkama. Byli jsme všichni skvělí kuchaři. Hodně jsme přitom mysleli na hygienu. No...hodně jsme mysleli na to, že naše absence hygieny dala vzniknout věcem, který mohly myslet. A vařívali jsme akorát dvě jídla. Jedno se jmenovalo "sýrový jídlo". A to se vařilo tak, že jste něco vzali a nechali na tom rozhřát sejra a první, kdo uhádl, co to bylo, nemusel mejt nádobí. Prostě jsme se dost inspirovali středomořskou kuchyní. No a to druhý jídlo nebylo tak složitý a jmenovalo se "sýrová fantazie". A to se dělalo tak, že jste přišli domů v pět ráno úplně namol, našli někde jablko a předstírali, že je na něm sejra."
Připomněl mi tím, že by se možná za úspěšného českého stand-up komika dal s přimhouřením jednoho oka považovat Jiří Babica. |