Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub Vánoce [ŽP: 12 týdnů] (kategorie Svět kolem nás) moderují Anka, Johny_G.
Archiv
Domovská stránka aktualizována 28.7.2019 17:46
TIPY NA DÁRKY
Lidé a země (roční předplatné měsíčníku, pro nové předplatitele: 446 Kč, běžné předplatné: 594 Kč, po slevě na ISIC/ITIC 475 Kč)
Vinařské bedýnky (pravidelný celoroční přísun dobrého vína až ke dveřím)
Kvalitní alkohol (rodinná firma, dobrá zkušenost s personálem)
Víno-klub (víno, tematické balíčky,...)


  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 4333 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
jehudit Jehudit Ihmisveri on hankalaa siivota... 2.12.2013 19:56  8057
Bez vašich perníčků by to nebyly ty správné Vánoce...
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 2.12.2013 13:37  8056
Pokud vím, tak jsi to zamítla.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.12.2013 13:10  8055
Wronski [8054]: Pokud vím, včera jsi hlásil, že příští rok už si perníčky odpustíme.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 2.12.2013 12:05  8054
Teď jsem zjistil, že nejdrsnější tvořilky používají cukr moučka "extra jemná".
Tessien [8053]: Však už taky vzpomínám, jesli někde nemám dostatečně výkonný piezoelement, že bych udělal ponornou ultrazvukovou sondu.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 2.12.2013 11:41  8053
Wronski [8051]: "nebo to zkusit nechat přes noc odležet" - ale to neni zdaleka tak cool!
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.12.2013 10:43  8052
kvitko [8048]: Jedno těsto jsem si udělala, druhé koupila v IKEA. Ale to z IKEA je moc sušenkoidní.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 2.12.2013 10:19  8051
mrcos [8050]: Buď ultrazvukový homogenizátor, nebo to zkusit nechat přes noc odležet ,)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 2.12.2013 09:50  8050
Wronski [8043]: Na to by se hodil ultrazvukový homogenizátor, ale obávám se, že kvůli zdobení perníčků mě k němu na fakultě nikdo nepustí... :)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 2.12.2013 09:44  8049
Anka [8042]: Já bych se u Wronskiho nedivil nějaký sofistikovaný metodě, třeba s pomocí nějaký šablony a tak.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 2.12.2013 09:21  8048
zblunceTo jsem dělala loni taky z Ikea těsta, ale my perníčky neděláme na jídlo, jen na ozdobu tak to stačí.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 2.12.2013 09:17  8047
muflonek [8045]: myslim, že Anka to přesívala dvakrát. Ale síto má nejspíš větši oka, než je "tryska" v igeliťáku.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 2.12.2013 08:24  8046
hmmm pernicky... asi koupim v ikee testo a upecu ty :-)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 2.12.2013 07:41  8045
Wronski [8043]: NDroo [8044]: Hele a přesíváte ten cukr?
ndroo NDroo 'Ow,' and then, very quietly, it said - 'Fuck,' and then it said 'Ow' once more. 2.12.2013 00:44  8044
Wronski [8043]: presne, a obcas cucek i natrhne pytlik... to je pak k vzteku!
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 2.12.2013 00:10  8043
mrcos [8041]: Jj, igeliťák s ustřiženým rohem.
Ale ta cukrová srajda je vždycky hrudkovatá, takže ucpává "trysku". Kdybych měl konzistentní hmotu, byl bych mnohem přesnější.

[ 4333 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt