Desdichado [37629]: Kdo ví, co do toho dávají. Hlavně do takových těch "výrobních salámů".
Tak to souhlas. Když vidím cenu za kilo... tyhle salámy v sobě asi moc masa nemají.
Pokud nepočítáme různé to "maso strojně oddělené", čili separát, ve kterým jsou pomletý kosti a tak.
A taky bych se nedivil tomu, co se říkalo už kdy.
Že na místních jatkách vždycky ráno zabouchali na různý ty mlecí a podobný mašiny, po chvíli to zapli, občas často slyšeli smrtelný kvikot všeho, co tam přespávalo a nestihlo zdrhnout a první várky salámů, buřtů atd. šly do basy ve Stráži.
Zda je to pravda, nevím, ono to asi bude přifouknuté, ale nějakej pravdivej základ to mít bude. Krysy a podobní potkani se dostanou všude a že by každý ráno lidi kontrolovali každou mašinu na buřty a podobnou sekanou kdovíjak důkladně... no, asi si rozumíme. |