DesdichadoAle rozhodně to tak vyznělo. Možná bys měl vážit slova.
Poprosím Tě o uvedení těch slov, ze kterých Ti vyznělo, že je to brnkačka. Rád bych posoudil, zdali se jedná o faktum, které toto mohlo případně způsobit, či zdali jde pouze o smyšlenku nemající s realitou nic společného.
Pokud to děláš poctivě, pokud nabízíš kvalitu a pokud nejsi v sociálně-kulturné rovině exot, pak tě to uživí velmi dobře.
Nesmíš klepat popel z cigaret do omáčky.
Pardon, budeme diskutovat příčetně.
to hlavně když by se z toho Macek posral
Nabízet hostům jídlo z takových surovin či tak (ne-)připravené, že jim způsobím těžké střevní potíže, bych si nikdy nedovolil. To není otázka kvality, ale elementární lidské slušnosti.
Na druhou stranu to naznačuje, že nemáš žádnou zodpovědnost. A hospoda není od charity, ta tě má uživit.
Viz řemeslo má zlaté dno a i gastronomie je svým způsobem řemeslo. Pokud to děláš poctivě, pokud nabízíš kvalitu a pokud nejsi v sociálně-kulturné rovině exot, pak tě to uživí velmi dobře.
Mám odpovědnost k výsledku, k podstatě věci samotné a k tomu, co se s danou věcí reálně pojí. Ne, hygienu, úředníka, schvalovací komisi opravdu k tomu, abych tvořil dílo, se kterým je zákazník spokojený, fakt nepotřebuji. Mám odpovědnost výhradně k zákazníkovi a přeneseně tak k dobrému jménu a pověsti. |