Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 31.10.2007 13:23  10316
jo,jednou sem delala s oriskama takto - vydlapat vnitrek,nasekany orisky (liskovy!), trochu drceneho chilli, trochu cesneku, kari a nacpat zpet;-)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 31.10.2007 13:21  10315
Placky musej mít 0,75cm. 0,7 je málo, 0,8 moc.
Vyzkoušejte si to.
2rms 31.10.2007 12:58  10314
Jo, to už mi někdo na Okounu radil... Prý je to vysoce nebezpečně dobré. Ale mě se s tím nechce patlat :)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 31.10.2007 12:55  10313
cibule do hermelinu je u nas doma povinnost. a uz nejakou dobu uvazuju nad modifikaci ze vydlabu vnitrek, udelam z ruznejch dobrot a toho nitrku hnacaninu a tu narvu zpatky do hermousu
2rms 31.10.2007 12:47  10312
Já se teď chystám na utopence. Výmamil jsem z kámoše recepis na jeho "úplně luxusní" tak jsem zvědaf. Mají ležet 14 dní. To budou muka.
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 31.10.2007 12:38  10311
Cibule:no do nalevu sem ji davala vzdy,nedavno jsem vyzkousela ji dat i primo do hermelinu;taky dobre!
shelle Shelle - Good Service 31.10.2007 12:19  10310
Jezis, jdete uz s temi hermeliny nekam do pryc, tu snim monitor nebo co.
renda Renda 31.10.2007 12:18  10309
Jj, delaj mi tu hrozny chute a dospela sem k rozhodnuti, ze vecer nakladam:)
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 31.10.2007 12:16  10308
Já nejradši hermoš se spoustou cibule a feferonkou. Ježíš vy mi děláte chutě.
renda Renda 31.10.2007 12:14  10307
BrPlacky - ja rada slaby krupavy, ale je to spis otazka chuti jednotlivych stravniku. Osobne vyvaluju testo tak na cca 0,5 cm.
2rms 31.10.2007 12:11  10306
Fotky miláčků ve sklenici z dubna - to jsem ještě česnek rozmačkával namísto krájel (tím pádem nebyl tak výrazný) a nedával cibuli.
sadnessineye 31.10.2007 12:09  10305
RendaA jak by měli být asi ty brplacky tlusté?
renda Renda 31.10.2007 12:07  10304
K nalozenejm hermelinum - cca 14 dni dozadu sem jedla naprosto bozskou pochoutku. V oleji se spoustou cesneku, koreni, feferonek a berannich rohu nalozeny hermeliny, syrecky, blatacky zlato, romadury, syrovy copanky... No proste jak pisu, bozsky zradlo to bylo:)
2rms 31.10.2007 12:02  10303
Tak to já zas čím víc česneku tím lépe. A navíc notná dávka beraních rohů, feferonek a chilli papriček. Plus nedávno jsem ještě do toho nálevu začal krájet cibuli - viz. foto :) Ale bylinky a brusinky vůbec nezní jako špatná změna. Předpokládám, že bylinky myslíš čerstvé... To zní jako dost problém v této roční době :/
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 31.10.2007 12:01  10302
tak to ja zas spousta cesneku a feferonky = mnam!:-)

Ale je fakt,ze U Templare (uz se zhorsujou!:-( ) mivaj cesneku AZ MOC a to i ja,milovnik cesneku, rikam.Az skoroneni citit chut hermelinu

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt