Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
renda Renda 1.11.2007 09:59  10347
RoyalUPS, to me ani nenapadlo, mam sve esteticke hranice:)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 1.11.2007 09:54  10346
RendaHlavně nechcem fotku sejrů až tvé břicho opustí.
renda Renda 1.11.2007 09:35  10345
kvitkoFotka bude, az dozrajou:) Jen nevim, jestli fotka nalozenejch sejru nebo az myho nacpanyho bricha...
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 1.11.2007 09:28  10344
idealni obed je v posteli u knizky
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 1.11.2007 09:28  10343
Tak kdo má naloženo, foto sem!.-)

vinyl vinyl - ...jen si hraju 1.11.2007 08:56  10342
O snídani jsem nemluvil, snídám zásadně u Lopuchu :-)
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 1.11.2007 08:34  10341
Snídám zásadně u televize...

Včera jsem si vyrobila brambůrky s cibulkou a zítra si někde v Praze dám hermelín, bo už to nemůžu vydržet a nakládat se mi nevyplatí.
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 1.11.2007 07:32  10340
Muflo sežerem je ať jsou zralý nebo nezralý ;o)
renda Renda 31.10.2007 18:30  10339
Tak sem prave nalozila, bando plantaznicka:)))
shelle Shelle - Good Service 31.10.2007 17:44  10338
Jako ted jsem v hyper stala nad hermeliny, ale zjistila jsem, ze jsem na to dnes moc lina.

A kvitko, to jezeni u TV mam presne stejne. Vim, ze se to nema, ale sednout si k telce se snidani nebo toastiky nebo salatem, to miluju. A nohy nahoru.
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 31.10.2007 15:57  10337
Vyborny je taky ty parecky nakladat,resp. do nalevu dat par lzic dijonske horcice! Mnam,mlask!:-)
2rms 31.10.2007 15:50  10336
Vltavín jsem zkoušel (nikdy nenakládám pouze jeden druh - dávám třeba dospod sedlčanský bylinkový, na to sedlčanský pikantní, na to Vltavín, pak zas pikantní a nahoru opět bylinkový apod.). Po tom naložení s kořením a česnekem se ty chutě tak nějak promíchají, moc rozdíl jsem nezaznamenal... Proto uvažuju nad těmi bylinkami, aby mohla více viniknout ta chuť těch hermelínů / Camembérů.
Co se minipárečků týče, tak mohu doporučit Párečky v chilli omáčce (+ odkaz na apetitonline přidat do záhlaví)
thereza Thereza apičkama ťapy-ťap,dělej mi to taky tak - jazýčkama lízy-líz,dělej mi to ještě víc 31.10.2007 15:27  10335
začínam zvažovat, jestli si taky nenaložim pár pepů......:-)))
gotreg 31.10.2007 15:25  10334
Ahoj, nešel tudy OCS?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 31.10.2007 15:17  10333
KvitkoZáleží co na ten talíř dáš. :-)

Tohle dělá otec, postaví si pře sebe jídlo, čumí na telvizi a tlačí to do sebe. Je vpodtstaě úplně jedno, co na talíři je, hlavně že se nasytí.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt