Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kokos kokos 27.12.2007 17:13  10698
Já chci na silvestra dělat, pečená kolena. Má s tím někdo zkušenosti, nějaký svůj vlastní fígl.
Anko možná i varianta pro tebe.
sadnessineye 27.12.2007 17:05  10697
Já zítra budu vařit tohle akorát místo papriky a číny dám kari, je to rychlý a naprosto vynikajicí.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 27.12.2007 16:53  10696
dejte si smazenej celer. je bez rajcat
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.12.2007 16:49  10695
To nejni úplně ono, ale když bude nejhůř, asi to tak dopadne.
scalex Scalex 27.12.2007 16:04  10694
Onehdá jsme totiž řešili něco podobného (strávníci, kteří nejedí toto a nejedí tamto, ale naštěstí jedí maso a brambory) a došli jsme k tomu, že flák masa potěší vždy. V jednoduchosti je síla.
scalex Scalex 27.12.2007 16:01  10693
Steak. Maso v tom je, rajče a vejce v tom nejsou, hotové za pár minut, teplé, jedna pánev, čtyři talíře, čtvero příborůch. A k tomu na plechu americké brambory.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.12.2007 15:43  10692
Jo a maso v jakomkoliv množství neškodí...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.12.2007 15:42  10691
Prosím o raduPotřebuji zítra udělat na chalupě večeři pro 4 lidi. "Zadání":

- Nesmí v tom být nic rajčata nebo něco, co se kolem nich třeba jen prošlo.
- Nesmí v tom být vařená vejce.
- Musí to být pokud možno pro "kuchařku" jednoduché a časově nenáročné.
- Mělo by to být teplé.
- Čím méně nádobí, tím lépe.
- Žádné velké experimenty.
nula nula všetko je tak, ako má byť 27.12.2007 07:46  10690
Na prvy sviatok vianocny som varila stehno z diviaka s cerstvym rozmarynom a tymianom na cervenom vine s brusnicami a knedlou a bol fakt vynikajuci. Dnes som od siestej v praci a tak ho rodinka bude dojedat, maju tam aj zvysok kacky s cervenou kapustou.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 23.12.2007 15:38  10689
No, tak nakonec k obedu neprijedou, tak nic.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 23.12.2007 10:18  10688
svíčková - no já žádné "vylepšení" nedávám. Možná bych uvažovala o tom sherry, ale jinak bych si nekazila mňamkovou záležitost z čistých surovin ;)
Když jsou dobré a kvalitní - nač to kazit dalšími příchutěmi?
renda Renda 22.12.2007 22:35  10687
Njn, tak zase nic:)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 22.12.2007 22:34  10686
jo, s horcici do omacky pocitam. to je starej hospodskej figl kerej me kdysi ucila mama
renda Renda 22.12.2007 22:27  10685
makovecDo svickovy lzicku horcice, nebo pred pecenim lehounce horcici potrit maso.
shelle Shelle - Good Service 22.12.2007 19:58  10684
kvitko [10682]: Lepsi "Niva" ale chutna dost jinak. jedna se o odlisne druhy syru. Tak bacha.

Treba moje milovane "nudle s nivou" chutnaji s bluecheesem uplne jinak.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt