Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 27.12.2007 21:34  10710
jen ten celer v nem chybi
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 27.12.2007 21:34  10709
burtgulas je nahodou plnohodnotna basta. je to takova ceska obdoba eintopfu a neni v nem vubec nic spatnyho .o)
scalex Scalex 27.12.2007 21:33  10708
Anka [10706]: buřtguláš? Já myslel, že chceš ty lidi pohostit, ne odbýt...
nula nula všetko je tak, ako má byť 27.12.2007 21:27  10707
:)))Gulášom nikdy nič nepokazíš. :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.12.2007 21:25  10706
nulaZapomněla jsem říct, že Hanka nejí houby...

Ale HEURÉKA! Buřtguláš! Díky, Nulo!:)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 27.12.2007 21:24  10705
celer

*spitnul nesmele*
nula nula všetko je tak, ako má byť 27.12.2007 21:24  10704
AnkaA čo takto akéko¾vek jedlo v hrnci gulášového charakteru? Hoci s hríbami, alebo taký dobrý segedín.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 27.12.2007 18:46  10703
a celer jako nic ?
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 27.12.2007 17:56  10702
To je dobře - aspoň si vzájemně nic nesníme ;)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.12.2007 17:47  10701
Někdo to nemusí mít rád... ano já:)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 27.12.2007 17:33  10700
Doporučuju kuřecí prsa na kari s ananasem - rychlé, jednoduché - ale je to trochu nasladko - někdo to nemusí mít rád.

A nebo - rychlé a nenáročné - jen se to švihne na plechu do trouby - plátky masa (vepřové, kuřecí - je to jedno) se okoření dle chuti a nechají se zapéct pokladené slaninou a sýrem, já do toho nacpu ještě zavařenou broskev nebo mandarinky, protože kombinace masa a sladkého já můžu.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.12.2007 17:20  10699
kokosTo zní velmi zajímavě!
kokos kokos 27.12.2007 17:13  10698
Já chci na silvestra dělat, pečená kolena. Má s tím někdo zkušenosti, nějaký svůj vlastní fígl.
Anko možná i varianta pro tebe.
sadnessineye 27.12.2007 17:05  10697
Já zítra budu vařit tohle akorát místo papriky a číny dám kari, je to rychlý a naprosto vynikajicí.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 27.12.2007 16:53  10696
dejte si smazenej celer. je bez rajcat

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt