Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 9.1.2008 10:00  10871
Nemáte někdo náhodou recept na cukroví, zákusky bez vajíček?
Vánoční vanilkové rohlíčky a pracky už jsem vyčerpala a potřebovala bych ještě něco bezvajíčkového spáchat. Ale ne nepečené.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 9.1.2008 06:05  10870
...kanibalismus??
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 8.1.2008 21:53  10869
Jelena neví, ale ráda se také přiučí ;)
scalex Scalex 8.1.2008 11:02  10868
Jelení medailonky na šípkové omáčce
scalex Scalex 8.1.2008 11:01  10867
Jelena by mohla vědět. Možná i muflonek... 8^)
sharra sharra 8.1.2008 10:53  10866
DotazPotřebovala bych poradit jak připravit maso z jelena, neb s tím nemám žádné zkušenosti. Guláš jsem zvládla, byl výborný, ale co dále, nevím :-)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 7.1.2008 15:55  10865
Jelena [10843]:
Boršč umí můj přítel.o) mnam.o)))) Už sem ale moc nechodí...
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 7.1.2008 09:54  10864
Moje milovanýšpagety na špeku a s vajíčkem, politý pálivým kečupem a posypaný sýrem ((nejen)novoroční pochoutka). Když tohle kdysi dávno uviděla na talíři kamarádka z vesnice, vynesla hlášku, která ji proslavila. Že to vypadá, jako když z krávy vyjde lůžko. Jedli jen někteří...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 6.1.2008 18:37  10863
Z čerstvýho zelí máma právě dělávala tu bílou zelňačku, podávanou s bramborem a vařeným vájem.

No takový lečo taky nevypadá bůhvíjak a jak je dobrý:-))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.1.2008 14:49  10862
Scalex [10860]: Asi zvracíme každý jinak. Já skutečně měla na mysli to první.:))
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 6.1.2008 14:45  10861
tyhle fotky nikdy nezemrou !
scalex Scalex 6.1.2008 14:43  10860
Anka [10857]: ty "zvratky" jsou tady. 8^)
gvi 6.1.2008 14:41  10859
Scalex [10858]: to je fáze vaření amarounů,ne?
scalex Scalex 6.1.2008 14:39  10858
Anka [10857]: to si pleteš s tou houbovou polévkou, já mám na mysli tohle, takhle si představuju fleky se zelím (a zapíchnutou klobásou). 8^)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.1.2008 14:17  10857
No to teda nene. Tamto mělo barvu a konzistenci zvratků (pardon).

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt