Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.3.2008 15:15  11368
maudeS buřty v pivu se poslední dobou nějak roztrhnul pytel:)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.3.2008 15:13  11367
ScalexA nějakou epesní fotku copu nemáš? :)
maude 3.3.2008 13:18  11366
Anka: a co buřty v pivu?
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 3.3.2008 13:06  11365
Anka [11361]: hm, takze asi nema cenu ti poradit smazeny celer...
scalex Scalex 3.3.2008 12:33  11364
Anka: co můj oblíbený Grilovaný copánek ze tří druhů mas? To naprosto přesně odpovídá tvému požadavku "maso maso maso".
shelle Shelle - Good Service 3.3.2008 12:15  11363
My takhle delavali na chate kure.

Vyhrabat jamu, kameny velke dat k ohni, pak jamu vylozit sutry, dat kure v alobalu, dooblozit sutry a zahrabat.

Ale vubec si nepamatuji ty casy. Byl to takove celodenni proces malem. A bylo to teda super chutne.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 3.3.2008 12:12  11362
AnkaTan černoch, jak měl pořad o vaření, jednou vařil venku stylem, že vykopal jámu, tam rozdělal oheň, hodil na to nějaký maso a jámu zaházel a nechal to tam asi 24 hodin. Snad to najdeš. Moc si to už nepamatuju, ale třeba by stavebníci ocenili alternativní způsob užití bagru :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.3.2008 12:10  11361
makovecMoje cílová skupina nejsou zase až tak lopaty:) Syrečkovou matlánku bych si dala, ale jim bych raději předhodila maso maso maso!
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 3.3.2008 11:50  11360
tvarůžková pomazánka bez piva nadchne i mě
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 3.3.2008 11:31  11359
jednoznacne bych ti dporucil tam dat syreckovou matlanku s pivem. to kazdyho lopatu nutne nadchne
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 3.3.2008 10:07  11358
Já šla kolem, ale to jsem ještě netušila, že je to tak nebezpečný. Příště si dám pozor a půjdu jinudy:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.3.2008 10:05  11357
Prosba:)Nemáte někdo nějaký recept na dobré "chlapské" jídlo, který byste mi poskytli? Něco jednoduchého, ale "netradičního". Potřebuji ho dát do jednoho klientského časopisu a nechce se mi tak úplně kopírovat z Labužníka nebo Apetitu...
Jelikož je to časopis pro stavebníky, tak se mi moc líbí třeba Bůček v betonu, ale nejsem si moc jistá, jak moc košér by bylo okopírovat to (i s fotkou:))
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 2.3.2008 20:38  11356
gvi [11355]: Že ty chceš poslat nějaký ten dortík tam k vám ;o)
gvi 2.3.2008 19:52  11355
já mám Anku ráda, já nejsem pražák;-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.3.2008 18:40  11354
Renda [11353]: Příště to k Duchovi můžeme vzít přes cukrárnu... Vyzvednete mě aspoň v práci:)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt