Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
maude 7.3.2008 09:56  11402
Anka, Vanda, Kokos - pomoc :-)Udělala jsem tu zelňačku podle receptu Anky. Přesně jsem dodržela postup. Dokonce jsem měla i to tuřanské zelí, jak doporučovala Vanda. Dala jsem ho i slákem. Dala jsem normální šlehačku i zakysanou - půl na půl. No a to zelí vůbec není kyselé, ani ta polívka a nemá chuť zelňačky :-( Netušíte, co jsem mohla udělat špatně? Nebo se ještě proleží? A čím to zkusit napravit? Mám z toho zkaženou náladu, tak jsem se na ní těšila :-(
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.3.2008 21:51  11401
kvitko: Já tam nakoupila v úterý dorty do práce. Vyšlo to krapet draho, ale rázem jsem byla nejoblíbenější:) Velmi doporučuji hruškovo skořicový.

zblunce: To se teprve rozhodne.)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 6.3.2008 21:37  11400
Dnes jsem prozíravě nešla pěšky kolem té cukrárny na M. Horákové, ale sedla jsem do tramvaje a okolo radši projela! Ale dorty za výlohou byly moc hezké:-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 6.3.2008 14:52  11399
Ankatak jak dopadl casopis pro stavare?
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 6.3.2008 14:49  11398
našla jsem.o)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 6.3.2008 14:45  11397
vinyl [11395]: Jdu ho zkusit najít v redakčním binci.o)
gvi 6.3.2008 12:55  11396
vinyl: vyčkám a odcizím rodičům;-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 6.3.2008 12:43  11395
Doporučuji zakoupit dnešní MF Dnes. V magazínu je 14 stránek o dobrém jídle a restauracích, na závěr 8 zajímavých receptů od šéfkuchařů.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 5.3.2008 07:09  11394
phannyU Sysla, Varnsdorf - u hraničního přechodu.
Pravda, trochu jiná kategorie než cukrárna...:o))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.3.2008 19:49  11393
Vanda [11391]: Mohu potvrdit, že tam, co jsme si dávali tu svačinu, to je velmi sympatická masna.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 4.3.2008 19:42  11392
Royalnic mi to neříká, proč?
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 4.3.2008 19:37  11391
SekáčekJo, na posekání menší množství masa používám podoný sekáček jako ten přístroj "raz, dva, tři", co býval v televizi ;) A větší množství na sekanou mi namelou přede mnou z toho masa, na které si ukážu (Anko - tam, co jste si dávali tu svačinu)
nenufer 4.3.2008 17:27  11390
Povedala by som ze to je otazka casu sekania v sekacej nadobe ale zase nejaka super rovnomernost sa od toho cakat neda
aniel Aniel Kdo ví, ten si poradí. - Někdo i víckrát... 4.3.2008 13:34  11389
Mleté masoSekáček už používám dlouho a nikdy nebyl problém. Jinak mamka ho pouziva na tatarak a taky si jeste nikdo nestezoval. ;-)
renda Renda 4.3.2008 13:24  11388
vinylDiky, vyzkousim:)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt