Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 19.6.2008 10:55  11935
Scherie [11932]: Tak, co jsem videla rozpocet jine svatby, co tam byla, tak obed, kde byla polevka, predkrm, hlavni jidlo bylo za necelych 300, bez piti. Grilovani se uctuje od snedenych kusu, no nejhorsi bude ten alkohol.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 19.6.2008 10:21  11934
minaTak můžete udělat kávovou chvilku se spousty druhy kávy:-)
mina 19.6.2008 10:01  11933
scherie: a v kterem roce jste se brali? me to prijde podezrele moc levne.
anka: s tou kavou to takhle bude vypadat na nasi svatbe. Umocnene tim, ze pritelova rodina je z nemecka coz je uplne jina kava a vetsina nasich pratel je z ruznych koutu sveta. Takze to co je u nas "presko", je pro ne spanelska vesnice :) no to bude mazec
scherie Scherie 19.6.2008 09:39  11932
shelleteď jsem to psala do Svatby, naše menu a na kolik vyšlo..318 Kč na osobu bez pití, možná najdeme v poště i nabídky na ostatní menu (měli jsme jich od restaurace asi 6 různých)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 19.6.2008 07:13  11931
shelleNeboj, venku na sluníčko žádný maso kazit nenechám:-)
shelle Shelle - Good Service 18.6.2008 22:30  11930
Anka [11929]: To bude prekvapeni roku :(
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.6.2008 22:02  11929
Když jsme u té zvrhlosti jménem svatba... Na kolik tento +/- klasický oběd přijde na osobu? Předpokládám, že to nemáte ve čtyřce ani v Allegru.
shelle Shelle - Good Service 18.6.2008 21:53  11928
phanny [11926]: Myslis ta prani? V hotelu maji urcite trezor. Mne se to hrozne prici tahle tradice. Spolu s dekovacimi dorty.

Nenufer [11927]: To kafe snad nebude uz tak hrozne. Horsi by bylo hlavni jidlo. To jsem zamitla hned, abybylo na vyber, to uz vidim, jak to vsichni zapomenou a pak budou koukat ostatnim do talire.
nenufer 18.6.2008 21:50  11927
Shelle nebude roznasat kafe to da rozum ked bude nevesta :-) Hovorim ze nejaku obsluhu tam mat budete a nepredpokladam ze cele poobedie budete sediet u stolu. Tak by som po obede ci proste jedle ponukla len dve varianty s tym ze potom bude moznosti viac, inak sa v tom zbytocne zamotas :-) Keep it simple
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 18.6.2008 21:48  11926
Shelle:-) to jsem si taky myslel :-))). Babičky, tety a maminky to chtěli jinak.
shelle Shelle - Good Service 18.6.2008 21:47  11925
Nenufer [11922]: Shelle bude sedet a mit zute boticky, Shelle nic roznaset nebude, Shelle se nehodla polit kafem :)

Chtela jsem dat na vyber presso, viden, capuccino, turka, caj. Mzona coko misto vidne.
shelle Shelle - Good Service 18.6.2008 21:45  11924
phanny [11920]: Nectou :)

A dort asi spis nakrojime a pak nechame dokrajet.

Anka [11921]: Tak nejak.
nenufer 18.6.2008 21:44  11923
A hlavne sa tym vyhnes tomu co spomina Anka - aby si ludia moc vymyslali
nenufer 18.6.2008 21:43  11922
Shelle: u nas na svadbe (mali sme ju na zahrade) proste po obede vyrazili obaja svedkovia s tacom plnym kavy a obisli svadobcanov :-) Myslim ze ked roznesies presso s mliekom tak sa nemusis vypytovat dopredu. Max ked vies ze niekto trva na turkovi prihodit na ten tac par turkov, aj tak sa kava neroznesie vsetkym naraz a pocet upravis podla toho kam sa dostanu jednotlivymi tacmi s kavou :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.6.2008 21:43  11921
Shelle [11918]: Děsí tě to, kdy si budou objednávat? Nebo zmatky v objednávkách? Ty případně menicko asi moc nevyřeší a opět to bude:
"Já bych chtěla turka, ale prosím do skleničky a se šlehačkou."
"To já zas pressíčko s mlíčkem. Ale ta mlíčka prosím dvě, ano?"
"Kafe. Ňáký větší."

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt