Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
joshua 27.6.2008 12:03  11983
shellediky
kokos kokos 27.6.2008 12:02  11982
Joshua [11980]: To co mají inteligentní prohlížeče, tak s tímto nemají problémy. vinyl [11265]
shelle Shelle - Good Service 27.6.2008 11:59  11981
Autor vinyl
text madagaskar
joshua 27.6.2008 11:57  11980
vinyljak tady najdu cislo toho tveho prispevku 11265? Nevidim nikde hledani podle cisla prispevku.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.6.2008 11:53  11979
joshuaDíky, vyzkouším.
joshua 27.6.2008 11:30  11978
vinylprávě jsem dal recept i na web:
http://www.joshuacreative.eu/cs/hobby/japonske-recepty.html

Odroluj si to, je to skoro na konci.
Mam osobně vyzkousenych mraky receptů a postupne je tam budu pridavat i s fotkama. Fotky musim jeste upravit protoze mam v tom neskutecny bordel :-)

Ta zmrzlina je fakt skoro dokonalá. Ty nejjednoduši veci jsou obvykle uzasne.
maude 27.6.2008 11:12  11977
Tak jsem si domů donesla červencový Apetit a i když mě tam neoslovilo tolik receptů jako minule, zase lituju, že musím držet dietu :-( Do těch cheescaků bych se třeba pustila hned!
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.6.2008 10:35  11976
JoshuaTo zní výborně, nechceš hodit recept? V Barceloně jsem měl houbovou zmrzlinu a byla famozní, dělat jsem ji ale nezkoušel. Jinak doporučuji tvé pozornosti receptík v mém 11265 - Lanýžový krém z bílé čokolády se zmrzlinou z Madagaskarské vanilky
joshua 27.6.2008 10:30  11975
vinyldneska si udelam zmrzlinu ze zeleneho caje. Jedl jsem ji v tom Sushi Pointu a je to vynikajici vec. Vytunil jsem recept tak to jdu vyzkouset. :-) Nahoru pak lístečky máty a meduňky... kolem sladka poleva ze zeleneho caje...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.6.2008 09:11  11974
Joshuak humrovi nemusí být jen œampaňské, vynikající bude i s nějakým plným bílým vínem.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.6.2008 09:09  11973
ShellePřijde mi to takové divné. Někdo cizí v naší kuchyni. Doma si uvaříme sami. Radši se pěkně oblečem a někam vyrazíme.
joshua 27.6.2008 09:08  11972
vinyltaky mam rad i osvedcene kombinace jidlo/vino... ale zaujmou me i jiné, podle nalady... podle intuice...

V Miyabi jsem byl, delaji tam docela dobre sushi, ale nejak vynimocne me neoslovilo. Miyabi je dobre zmedializovana restaurace, chodi tam hravat Matousek na shakuhachi a delaji se tam ruzne akce...
Podle me vynikajici sushi delaji, i kdyz se to nezda, kluci v Sushi Pointu na Příkopě.

Humra chci zkusit taky ale je fakt, ze nemam k nemu dobre vino. Ale diky za info, rad to taky zkusim :-) Poohlednu se i po tom sampanskym.
shelle Shelle - Good Service 27.6.2008 09:04  11971
vinyl [11970]: Tak mne to prave prislo takove pekne a zajimave.

Proc bys nechtel?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.6.2008 08:58  11970
shelleKuchaře domu bych nechtěl. To co jsme byli bylo tohle:

http://www.allegria.cz/jidlo-a-piti.php
shelle Shelle - Good Service 27.6.2008 08:53  11969
vinyl [11968]: K tomu zazitku. K vanocum jsem koupila od esennce Sushi u vas doma. Prijde ti kuchar domu na asi tri hodiny a sushi udela, ukaze, vysvetli, udela, ty si pochutnas. Kdyz jsem tam v dubnu ci kvetnu volala, abych nas objednala, tak mi rekli, ze zmenili dodavatele a ze to ted stoji dvakrat tolik. A ze mi bud vrati penize nebo at si vyberu jiny zazitek.

Pravnik mi sice rekl, ze ty jejich obchodni podminky jsou na zalobu, ale asi bych si nijak nepomohla. To mi muzou pak poslat nejakou manu a tvrdit, ze je sefkucharka nekde v sushi restauraci a zazitek bude priserny.

Takze mam po zazitku, dalsi tri tisice do toho davat proste nehodlam. A jeste jsem nestastna, protoze kdyz pominu drobnosti ruzne, tak jsem ani nedala Tessovi nic k Vanocum. Takze z tehle veci jsem vylecena. Prijd emi sprosty, ze kdyz je ten kupon casove omezeny, ze proste mi pak reknou, at si priplatim, pritom by to mela byt jejich starost.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt