Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.6.2008 12:08  11985
kokos: Ti co jsou v práci a mají prohlížeč daný, musí to řešit jako Shelle :-)
Joshua: Lanýžové máslo jsem tady chválil víckrát. Přidáním do bramborové kače nebo libovolného zeleninového krému dáš tomu jídlu uplně jiný rozměr.
joshua 27.6.2008 12:04  11984
vinylten lanyzovy krem zni skvele. Diky za tip, vyzkousim.
joshua 27.6.2008 12:03  11983
shellediky
kokos kokos 27.6.2008 12:02  11982
Joshua [11980]: To co mají inteligentní prohlížeče, tak s tímto nemají problémy. vinyl [11265]
shelle Shelle - Good Service 27.6.2008 11:59  11981
Autor vinyl
text madagaskar
joshua 27.6.2008 11:57  11980
vinyljak tady najdu cislo toho tveho prispevku 11265? Nevidim nikde hledani podle cisla prispevku.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.6.2008 11:53  11979
joshuaDíky, vyzkouším.
joshua 27.6.2008 11:30  11978
vinylprávě jsem dal recept i na web:
http://www.joshuacreative.eu/cs/hobby/japonske-recepty.html

Odroluj si to, je to skoro na konci.
Mam osobně vyzkousenych mraky receptů a postupne je tam budu pridavat i s fotkama. Fotky musim jeste upravit protoze mam v tom neskutecny bordel :-)

Ta zmrzlina je fakt skoro dokonalá. Ty nejjednoduši veci jsou obvykle uzasne.
maude 27.6.2008 11:12  11977
Tak jsem si domů donesla červencový Apetit a i když mě tam neoslovilo tolik receptů jako minule, zase lituju, že musím držet dietu :-( Do těch cheescaků bych se třeba pustila hned!
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.6.2008 10:35  11976
JoshuaTo zní výborně, nechceš hodit recept? V Barceloně jsem měl houbovou zmrzlinu a byla famozní, dělat jsem ji ale nezkoušel. Jinak doporučuji tvé pozornosti receptík v mém 11265 - Lanýžový krém z bílé čokolády se zmrzlinou z Madagaskarské vanilky
joshua 27.6.2008 10:30  11975
vinyldneska si udelam zmrzlinu ze zeleneho caje. Jedl jsem ji v tom Sushi Pointu a je to vynikajici vec. Vytunil jsem recept tak to jdu vyzkouset. :-) Nahoru pak lístečky máty a meduňky... kolem sladka poleva ze zeleneho caje...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.6.2008 09:11  11974
Joshuak humrovi nemusí být jen œampaňské, vynikající bude i s nějakým plným bílým vínem.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.6.2008 09:09  11973
ShellePřijde mi to takové divné. Někdo cizí v naší kuchyni. Doma si uvaříme sami. Radši se pěkně oblečem a někam vyrazíme.
joshua 27.6.2008 09:08  11972
vinyltaky mam rad i osvedcene kombinace jidlo/vino... ale zaujmou me i jiné, podle nalady... podle intuice...

V Miyabi jsem byl, delaji tam docela dobre sushi, ale nejak vynimocne me neoslovilo. Miyabi je dobre zmedializovana restaurace, chodi tam hravat Matousek na shakuhachi a delaji se tam ruzne akce...
Podle me vynikajici sushi delaji, i kdyz se to nezda, kluci v Sushi Pointu na Příkopě.

Humra chci zkusit taky ale je fakt, ze nemam k nemu dobre vino. Ale diky za info, rad to taky zkusim :-) Poohlednu se i po tom sampanskym.
shelle Shelle - Good Service 27.6.2008 09:04  11971
vinyl [11970]: Tak mne to prave prislo takove pekne a zajimave.

Proc bys nechtel?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt