Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 22.7.2008 15:02  12223
z Prahy.
joshua 22.7.2008 14:57  12222
Dejvidodkud jsi?
joshua 22.7.2008 14:56  12221
květinkos tema bramborama to nemusi byt vubec zle :-P

houbova smazenice to je mnam... sakris asi si ji udelam...
Moje oblibena jsou velke zampiony nakrajene na tlustsi platky a kmín a olej a koreni. Orestuji a pak zaliju do svetle zluta rozkvedlanymi vajickami a pridam skorici - ale jen malo - tak jako kdyby v dálce bylo slyset zvony :-)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 22.7.2008 14:54  12220
malý dotazKam chodíte na sushi a kolik tam tak obvykle necháte? Chtěl bych někam zajít,kde se slušně za ty prachy najim :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 22.7.2008 13:53  12219
No, ale dneska budeme mít houbovou smaženici. To je taky velký mňam:-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 22.7.2008 13:51  12218
JoshuaJá si dávám brambory a vejce. Ale s knedlíkem a masem taky není špatná:-)
cova 22.7.2008 13:50  12217
Koprovku vaří manželka pouze v případě, že si doma chce tak na týden, dva, hezky pomlčet... Dlužno ovšem dodat, že se naopak zavděčí dětem, které se v tomto rozhodly nectít preference svého otce a koprovku milují. Jsou to vůbec mé děti...?
joshua 22.7.2008 13:15  12216
květinkoja si vzdy ke koprovce delam Penne a vajicko na tvrdo. A kopru davam tolik aby ho bylo hodne. Taky me ted oblila chut na koprovku.
Jenom ne proboha s knedlikem. :-))) to je pak hmota...
gotreg 22.7.2008 13:12  12215
kolik frýdků, tolik místků
joshua 22.7.2008 13:11  12214
Shellesushi z restaurace je asi ten nejlepsi recept na vrhnutí. Naopak, kdyz delas rybu sama tak by to mel byt pozitek, nebo ne?
Treba za para mesicu uz odvahu neztratis. Losos za to stoji aby ho jedl nekdo kdo ho ma rad :-)))
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 22.7.2008 12:33  12213
Dostala jsem chuť na koprovku:-)
shelle Shelle - Good Service 22.7.2008 12:28  12212
Anka [12208]: Se to mzue hodit nekomu jinemu. Nebo priste neztratim odvahu.

Kdyz ja mam strasne trauma, snesu jen sushi nebo carpaccio z restaurace a to se hodne rozmyslim. Delat to sama, asi vrhnu.

Ale zase mam jiny bojovy ukol pro vsechny.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 22.7.2008 11:12  12211
Kopr nemusim tak nějak všeobecně, petrželka mi neva, ale do lososího tataráku bych ji taky nedal.
Ono vůbec cpát do týhle úžasný ryby nějaký koření je skoro zbytečný. Já lososa můžu i jenom nakrájenýho na tenký plátky lehounce(!) osolenýho, možná s trochou bílýho pepře. Lahůdka! A v podobnym stylu třeba i čestvýho tuňáka, to je taky věc. (sakra, začínám slinit :))
vinyl vinyl - ...jen si hraju 22.7.2008 11:01  12210
kopr se k lososovi hodí těm, co rádi kopr. Ti co ho nemohou ani cítit, jako já, ho radši oželí :-)
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 22.7.2008 11:01  12209
mina [12207]: Tenhle?? MrMar [11651]

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt