Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 7.8.2008 10:13  12336
Shelle - tak jsem včera mrkla u nás na náměstí v samošce - mají písmenka - Rosické těstoviny - Abeceda - ale s těmato těstovinama nemám dobré zkušenosti - rozvářejí se. Teda pokud to nepotřebuješ na něco jiného než do polívky :)
shelle Shelle - Good Service 7.8.2008 08:00  12335
MrMar [12334]: Ale u nas v hyper v nedeli pry nebyly :(
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 7.8.2008 07:53  12334
písmenka do polévkyNěkdo se tu na to nedávno ptal. Dočasně jsem se přesunul do správy skladu potravin a včera vydával velký pytel samotných písmenek - značka La Primavera...
shelle Shelle - Good Service 7.8.2008 07:45  12333
Teda krome halloumi, to jedine tam nemaji. Ale maji alespon dodoni fetu.
shelle Shelle - Good Service 7.8.2008 07:45  12332
Jako vsechno.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 7.8.2008 07:45  12331
royalv makru :-)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 7.8.2008 06:47  12330
Royalovi věřte, je to "pán masa" a kouzelník u grilu :) určitě má PET láhve empiricky ověřeny ;)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 7.8.2008 06:45  12329
vinylKde se vezme jedlý holub?
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 7.8.2008 06:45  12328
Nejlepší zelenina je prase.
Kuře a jiné příbuzné umělé hmoty na bázi etylénu samozřejmě smrdí. Zkuste si třeba opéct několik PE lahví, jestli mi nevěříte.
shelle Shelle - Good Service 6.8.2008 14:51  12327
Ja mam k vetsine masa dost odpor a nerada s nim pracuji. Prekvapive nejlepe asi snasim smrad z ryb. Ja teda o tom nesmim celkove moc premyslet. Ale kdyz si vezmu, co vlastne clovek ji, kdyz ji kure, tak to si rovnou muzeme dat to tofu.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 6.8.2008 14:21  12326
vida, já furt říkám, že kuře je bez chuti a zápachu a ono ne :-)
shelle Shelle - Good Service 6.8.2008 14:18  12325
Nejlepsi maso je cokolada. Nejlepsi vsechno je cokolada.

Mne teda moc chutna tunak, losos, panenka (kure mi priserne smrdi a dost od nej opoustim) a v ambiente to brazilske ruzne (jako treba ten hrbet). I kdyz ja moc na maso nejsem.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 6.8.2008 14:14  12324
Kdyby se mě dneska někdo zeptal na nejoblíbenější maso, asi bych řekl holub. Famozní záležitost. Se slaninou a kapustou jsem ho poprvý měl ve Francii, pak jsme to tak udělali doma. Musím pohledat další recepty. S placentou asi vynechám.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 6.8.2008 13:42  12323
rychlonoh: to bude příště.
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 6.8.2008 11:36  12322
jsem cetl Holub nadívaný placentou.....

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt