Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 8.8.2008 16:01  12353
Scalex [12313]: diky za tip, je to super - delala jsem to v silikonove forme na muffiny a skvele se povedlo :-)

Proc se tam dava ta voda?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 8.8.2008 15:54  12351
Shelle [12350]: :-))) jsou v druhe nebo treti policce odzdola - jedno jsou Panzani a jedno nejake A(neco) - a Agnesi to nejsou...
shelle Shelle - Good Service 8.8.2008 14:25  12350
Tak je Tess proste slepon, no. Zitra si je tam koupim osobne.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 8.8.2008 13:37  12349
klupi [12348]: dva druhy :-)))
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 8.8.2008 13:27  12348
dvoje nebo dva druhy?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 8.8.2008 13:23  12347
poslusne hlasim, ze v hypernove na Chodove maji minimalne dvoje pismenka do polevky :-)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 8.8.2008 12:14  12346
RendaTu malou tubičku s kyanidem jak jsem ti dával jsi doufám neztratila?
mickeye 7.8.2008 13:22  12345
Shelle [12299]: Panzani dělá písmenka do polévky taky. Jmenují se Alfabeto a koupil jsem je celkem nedávno (tak před 14 dny) v Hypernově (jestli se nepletu).
renda Renda 7.8.2008 12:43  12344
Safra, ted to prasklo a ja abych upekla kure cely......
gotreg 7.8.2008 12:41  12343
krom toho 1/2 rendokuřete jsem si na večer zarezervoval já a DĚLIT SE NEBUDU!
renda Renda 7.8.2008 12:35  12342
Nemusis, masa budu mit i tak dost...
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 7.8.2008 12:34  12341
Renda [12339]: muzu prijit na veceri? :-)
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 7.8.2008 12:26  12340
já jsem včera zrovna grilovala kuřecí řízečky, pěkně naložené v jogurtu s grilovacím kořením... a doma si teda nikdo nestěžoval :p
renda Renda 7.8.2008 12:23  12339
Zacinam mit chut upict si k veceri do zlatova propecene kuratko s chrumkavou kurcickou...
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 7.8.2008 12:13  12338
Já teda - ač pán masa mohu být leda pro naprosté grilovací začátečníky - mám všechny ostatní suroviny mimo prasete ve stejném pytli jako PET flašky, patizon, dřevotřísku a kuřata.
Wronski kupř právem klasifikoval kuřecí jako "nemaso".

Jediné, kde beru kuřecí na milost (mimo příměsi do pneumatik) jsou kuřecí kousky obalované v mouce s adžikou, vejci a drcenými corn-flakes - posléze, jak už asi modří tuší smažené na oleji.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt