Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 24.10.2008 17:43  12537
jak na něj, když jsme ho v životě doma nedělali? :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 24.10.2008 17:42  12536
hovězí panenka = svíčková. Z té je nejlepší biftek.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 24.10.2008 15:25  12535
Dotaz:

Poraďte mi něco excelentniho z hovězí panenky... prosííím. :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.10.2008 12:21  12534
ANKETA - BrasileiroOkamžitě se vyjádřete především vy, kteří jste psali, že byste šli! Zítra večer to vyhodnotím a volám do Brasileira zamlouvat termín. Budu počítat ty lidi, kteří budou v aktuální anketě (ta o letošním termínu).
shelle Shelle - Good Service 21.10.2008 10:38  12533
kvitko [12532]: Kvalita se vyplati. Kdyz se o ni staras. Pecu na tefal pekaci z roku 74.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.10.2008 10:36  12532
Máte někdo zkušenost s titanovkama Ballarini třeba? Se mi líbí jejich rendlík. Já jsem hroznej škudlil, než si něco koupím tak se musím desetkrát přesvědčit jestli jo a jestli to stojí za to, tak kdyžtak promiňte za zbytečné dotazy:-)))

Sorry Anka:-)
shelle Shelle - Good Service 21.10.2008 10:35  12531
kvitko [12528]: Skrabance jsou ok, nesmi byt videt vrstva pod.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.10.2008 09:40  12530
BRASILEIRONová anketa!!!
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.10.2008 09:17  12529
Scalex: drátěnky ani kovový a hrubý nádobí na to nepoužívám, to je snad základ vědět?:-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.10.2008 09:17  12528
Teflonku mám, nějakou střední třídy, ale právě už dost odřenou - za rok a půl častého užívání je to asi normální. A s jinýma značkama než Tefal, Tescoma zkušenost nemám.
Hm, titanovou jsem ještě neměla, že bych zainvestovala?
scalex Scalex 21.10.2008 09:16  12527
Určitě bych preferoval Tefal, hlavně ale na ní používej dřevěné nádobí a neumývej jí drátěnkou (i taková ta hrubá strana klasické kuchyňské houbičky je na ni většinou zbytečně drsná, stačí obyčejný molitan).

Zkušenost mám s Tefalem i Tescomou, Tefal je o řád výš. Mám pánev "Jamie Oliver", těžká jako prase, ale dělá se na ní fantasticky. Jediná nevýhoda - nemá kromě hlavní rukojeti žádnou protirukojeť, takže když je plná jídla, tak s ní mají slabší jedinci trochu problém při přenášení.
gotreg 21.10.2008 08:24  12526
Obecně mam dobré zkušenosti s Tefalem (ale co si budeme povídat, litina je litina ..)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 21.10.2008 08:13  12525
kvitko [12523]: my doma máme nějakou titanovou a nemůžeme si stěžovat.o) Je teda těžká jako kráva, ale řízky a další z ní jsou jedna báseň.o)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 21.10.2008 08:10  12524
kvitkoMožná, že lepší by byla ETA, aspoň mi tak připadá ale nemám ji.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.10.2008 07:43  12523
Vážení kuchtíci:-) Prosím o radu, chci nějakou opravdu kvalitní pánev - Tefal, Tescoma nebo je něco lepšího?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt