Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 13.11.2008 16:21 - Oblíbené kluby (14:26) 12619
Květák určitě celý:)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 13.11.2008 16:16  12618
díky
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 13.11.2008 16:16 - Oblíbené kluby (14:24) 12617
Sirin [12616]: jeden veliky.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 13.11.2008 16:07  12616
Mám dotaz ke koření od Antonína.

Když si objednám gastrosáček, přijde mi 10 pytlíčků, nebo jeden veliký?
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 13.11.2008 16:07  12615
Nemáš vůbec za co :))
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 13.11.2008 16:06  12614
Dik... :)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 13.11.2008 16:00  12613
My vaříme celý, neni s tim asi tolik práce. A vaříme do měkka :) Prostě do toho píchni tenčím nožem a poznáš to :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 13.11.2008 15:54  12612
Doplneni - nasla jsem rady varit cely i rozebrany, tak chci vedet pripadna pro a proti :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 13.11.2008 15:53  12611
DotazJak varite kvetak - celou "hlavu" nebo ji rozdelite na jednotlive ruzicky? A jak dlouho varite? (Zajima me casovy udaj v minutach, z "do mekka" toho moc nevykoukam) :)
Jeste jsem ho nikdy nevarila, tak nechci udelat nejakou botu, diky.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 13.11.2008 09:24  12610
phannyKdybys dal tu odpověď do klubu Víno, kam patří, zjistil bys, že do Champagne jedu tenhle víkend. :-) Jinak Perrier Jouet mi stejně napsal, že prohlídky nedělá.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 12.11.2008 22:13  12609
Tak ta kulatá co máme nemá ani poloviční výšku...
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 12.11.2008 22:06  12608
Teketapa [12607]: Jo jo! To je ona - jen ty uši mám řešené trošku jinak (však už taky něco pamatuje) ;)
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 12.11.2008 22:03  12607
Vanda: my máme o dost starší model Téhle pánve a potvrzuju, že peče výborně celá ta dlouhá léta a stejnoměrně... A dá se toho v ní dělat fůra.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 12.11.2008 21:56  12606
Teketapa [12605]: Možná hlubší byla (při bližším zkoumání toho Foxčina odkazu) - to se podle obrázku odhaduje hůř. Ale dělala jsem v ní třeba zapečené těstoviny nebo brambory - takže hloubka byla celkem rozumná.
A stejnoměrně propíkala, to zas jo.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 12.11.2008 21:49  12605
vanda: Nebyla ale ta Eta vyšší? Máme doma něco co zní podobně, hranatý, elektrický od Ety. Ale je vysoká, a má šikovnou velikost. Nevím jestli ten Foxky kulatej model je stejný jako máme, ale je to dost nízké. Nic moc se na tom neudělá.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt