Registrace nového uživatele
Návod
Kluby
Archív Lopuchu
Lopuch.cz
Tolik rozruchu
jen v Lopuchu
Lopuch.cz
Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
Klub
Káva
[ŽP:
8 týdnů
] (kategorie
Koníčky
) moderují
mrcos
,
Wronski
.
Archiv
Kávové linky:
Káva
- velmi pěkná přehledná slovenská stránka. Obsahuje mimo jiné celou řadu různých receptů na kávu i rozbor nakolik káva škodí či prospívá.
History of Coffee
- stručná historie kávy. Stránka obsahuje dva obrázky velmi zajímavého kávového nádobí.
Recepty
- italské recepty na přípravu kávy
Káva z cibetčího trusu
- jen pro odvážné
Jak správně připravit nápoje z espressa
Kava.cz
Čajovna
- spřátelený klub o čaji
Doporučené podniky:
Kafírna Dogvill
– Boskovice;
Kovárna pro radost
– Kytín;
Al Cafetero
– Praha;
Pražírna
– Praha;
Café Society
– Nymburk
Nastavení klubu
Nastavení práv
Homepage
Anketa
Přítomní
Oblíbené
Lopuch
Kategorie
autor:
text:
vyplnit a
Help
Nemáte právo psát do tohoto klubu.
[ 24 ]
<Novější
<<<Nejnovější
Nejstarší>>>
Starší>
označené
neoznačené
rozsah
Royal
Hippies na zeď udělal a řek -
pijte, kuřte klidně dál
18.12.2011 23:14
1298
mrcos [1297]
: Jo, díky. Bohužel jsem si hned neuvědomil, že při nákupu v e-shopu ještě zaplatím slušnou částku za dopravu. 240g za 367 korun, třeba. Ale díky za info, třeba si někdy objednám.
mrcos
Tma, zima a hlad.
18.12.2011 22:51
1297
Royal [1294]
: V záhlaví je odkaz na skvělou Kafírnu Dogvill. Prokliknout na
eshop
, záložka Káva, balená káva, položka Tanzanie Gold.
Royal
Hippies na zeď udělal a řek -
pijte, kuřte klidně dál
18.12.2011 22:41
1296
Anka [1295]
: To je nějaká místní specialita, co nejde do obchodní sítě? Ani po internetu nejde sehnat?
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
18.12.2011 22:38
1295
V Boskovicích, jinde ne.
Royal
Hippies na zeď udělal a řek -
pijte, kuřte klidně dál
18.12.2011 22:37
1294
mrcos [1276]
: Kde vemu boskovickej?
mrcos
Tma, zima a hlad.
12.12.2011 19:29
1293
Jasně, píšu si. Ale hned tak to nebude, momentálně mám zásoby.
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
12.12.2011 19:25
1291
mrcos [1290]
: Až budeš příště objednávat, dej vědět. Zásoby Bali došly...
mrcos
Tma, zima a hlad.
12.12.2011 17:30
1290
Mno, tak znova shledávám, že Kostarika je jemnější, není tak hutná. Super zrní. Příště si zkusím nechat napražit na råznej stupeň, to by mohlo bejt taky zajímavý.
Wronski
Jsou to zrůdy. -
Sofistikované.
9.12.2011 21:32
1289
mrcos [1288]
: A to taky nezní tak špatně.
mrcos
Tma, zima a hlad.
9.12.2011 19:11
1288
Došla mi Facenda Lagoa :( Naštěstí tady mám ještě kupu kostarickýho zrní od p. Muzikáře :)
A je to docela skok, přijde mi jaksi "sladší", míň hořký a možná ovocnější.
26.11.2011 19:13
1286
Tak na tohle jsem musela chvíli koukat, než mi došlo, že to je vážně jen mokka konvička.:) Ale "plive" rovnou do hrnku.
Mimochodem jsem někde četla, že do mokka konvičky se nemá dávat studená voda - je na tom něco, vadí, že ta voda se déle ohřívá, případně plášť té konvičky?
Susan
There's just so many things -
that I can touch.
25.11.2011 21:56
1285
A co umýt ten kávovar? Případně za tohle måže třeba i moc studenej hrnek... Olej se ti v něm "srazí", stejně jako když do něj naleješ studený mlíko atd atd.
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
24.11.2011 22:13
1284
Vzhledem k tomu, že z Bali se mi špatně nikdy neudělalo, bych to taky viděla na tu kvalitu. Jenže udělat si v práci kafe, dát do něj cukr a mlíko, to je to nejrychlejší, co se tam dá zvládnout k jídlu :)) Kolikrát si jdu uvařit čaj a místo toho radši zmáčknu knoflík :)
mrcos
Tma, zima a hlad.
24.11.2011 22:10
1283
To bude kvalitou kafe. Od tý doby, co piju jenom kvalitní (a taky ne pållitráky smrťáku, ale normální kafe) materiál, tak problémy nemám. Jeden čas jsem na koleji pil Jihlavanku a z tý se mi začalo dělat blbě naprosto pravidelně.
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
24.11.2011 22:06
1282
v první větě chybí detail - jde o kafe v práci
[ 24 ]
<Novější
<<<Nejnovější
Nejstarší>>>
Starší>
označené
neoznačené
rozsah
(c) 2001-2011 Lopuch.cz
Kontakt