Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
gotreg 3.1.2009 03:39  12950
jba
shelle Shelle - Good Service 2.1.2009 23:36  12949
Jinak ja objevila ted jakoze hermelin MEDOVY, teda manzel objevil, tak toho bych se ujedla. A je takovy fakt odchazejici v zasade.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.1.2009 23:01  12948
Hehe, ať žije tunelování nadnárodních společností:) Tak to bych pak kdyžtak prosila tři kusy a číslo účtu:)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 2.1.2009 22:48  12947
Anka [12944]: kouknu se ti v utery a pripadne poslu kuryrem :-)
shelle Shelle - Good Service 2.1.2009 22:36  12946
U nas je asi nejrozisrenejsi a hyper myslim hypernovu konkretne. DO jinych nechodim, takze jsem v tomhle omezena.

Ale vseobecne v tech velkych maji vetsi vyber v sekci cizich syru. Pak zkus jeste ty syrarske prodejny, jsou sice jakoze holandske, ale vedou i cerstvou fetu a fr. syry.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.1.2009 20:48  12945
Tak ten jsme také jedly, ale není to, myslím, on. Ale dobrý byl, takže splaším.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.1.2009 20:45  12944
Shelle [12942]: Soigon se to možná jmenovalo! Hm, budu muse někoho ukecat, aby se mi v hypernově (jestli ji myslíš, stavil), protože kde jsem se poslední dobou koukala já, tam jsem ho (ani jemu podobný) neobjevila.
shelle Shelle - Good Service 2.1.2009 20:30  12943
A v makru, ten valecek je asi za 70 korun. Nebo ho maji vazeny, to je odkrajovany z velkeho valce, stejna znacka, 40 kc 10 dkg.
shelle Shelle - Good Service 2.1.2009 20:29  12942
Soignon, v kazde hyper.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.1.2009 20:24  12941
No to poslední souvětí, to je skvost:)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.1.2009 20:22  12940
Nemá někdo tip na dobrý zrající kozí sýr? Ve Francii jsem si na něm fakt pochutnávala (byl to váleček v zabalený v bílém "šustivém" papíru a design byl snad červeno zelený), ale zaboha si nevzpomenu na název. Ale měli ho tam úplně všude, jak u nás Pepu nebo Veselou krávu. To byl sejrec!
Tady jsem si koupila kozí camembert od "Hermelínu" a moc mě to teda neuchvátila, protože chuťově tam rozdíl od normálního hermelínu moc znát nebl, zato cenově byl velmi markantní.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 1.1.2009 22:47  12939
klupi [12937]: ETA Harmony.
denise 1.1.2009 14:33  12938
Dot: DÍK
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 1.1.2009 11:27  12937
jo .. to jsem si taky říkala, že si tam budu muset dojet, když nám bednu s autosedačkou vozili týden

jakou pekárnu máte?
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 31.12.2008 19:16  12936
Pekarna je od vcerejska doma, muselo probehnout osobni prevzeti v kancelarich PPL. Upecen prvni chlebik, kminovy - dobre to dopadlo, je to jedle :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt