Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 16.2.2009 08:51  13188
ShelleBass je Mořský vlk, moc dobrá ryba, určitě lepší jak pangas.
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 13.2.2009 14:02  13187
BigDejvidBuřty oloupu, nakrájím na silnější plátky, rozložím na plech, posypu cibulí na kolečka, pokydám obyčejnou hořčicí (hodně) a kečupem (hodně) a zaleju černým pivem. Peču, než se pivo skoro vypeče, v polovině počení promíchám.
Rychlé, chutné, skoro jako od Babicy. :-)
cova 13.2.2009 07:15  13186
Nova už má svého hrdinu, Prima by neměla zůstávat pozadu - co takhle angažovat Keosana, pane Singere...
nenufer 13.2.2009 00:38  13185
BigDejvidMy ich robime tak nejak od oka ale v podstate nasledovne:
Rozkrojit dobre spekacky na polovicu a nechat v trube zapiect na kurcicku. Oprazit velku kopu cibule, nasypat do pekaca ku spekackom a zaliat nalevom.
Nalev: 1 cierne pivo, 3 naberacky kecupu, pol hlavky (palice) cesnaku, nejake maggy a gyros podla chuti. Piect cca hodku pri 170-200 prikryte, keby to bolo prilis riedke tak odkryte v rure "dosusit", bacha kusy burtov vystrkujuce z omacky lahko prihoria.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 12.2.2009 22:10  13184
AnkaTak ještě jednou jednou .. kdyby to nešlo, je to k dohledání na super.cz

Ono stačilo číst diskuzi pod tím článkem, co sem dával vinyl, aby si člověk udělal obrázek.-)
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 12.2.2009 20:36  13183
Bigdejvid: Já miluju tohle provedení buřtů na pivě
dot Dot 12.2.2009 20:22  13182
Ale Rendo. Jde o Babicu. "Kterak otravit snadno a rychle celé město a způsobit nukleární výbuch."
renda Renda 12.2.2009 20:10  13181
Kucharku "Kterak se otravit snadno a rychle" ?
dot Dot 12.2.2009 20:06  13180
To AnkaJestli toužíš po Babicovi podívej s na okouna. Nesmírně jedovatě tam komentují nějaký chat s Babicou. Jinak Babica prý vydá kuchařku.

http://www.okoun.cz/boards/jiri_babica_fetisismus?f=20090212-142928
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 12.2.2009 19:11  13179
kvitko [13177]: Požadovaný dokument není k dispozici.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 12.2.2009 12:31  13178
S přítulkou chceme udělat v neděli pro návštěvu buřty na pivě,nemáte někdo nějaký speciální recept? Nějaké obzvlášťnění toho klasického?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 12.2.2009 08:21  13177
Něco pro milovníky a odpůrce pana Babicy (nebo Babici?):-)
shelle Shelle - Good Service 9.2.2009 21:19  13176
vinyl [13163]: Na ty potvory tolik nejsme. Na Kypru jsem uz dvakrat zkouseli Fish Meze a to nas amlem zabilo. To jen kousek.

Jinak dnes jsem zkouseli zmenu :) Nahodne jsme vybrali neco, co nebyla ani treska, ani tunak, ani losos. Ale basa, coz nam nic nerikalo, ale vypadalo to normalne a bylo to bez kosti. Tak si tak pochutnavame a ja rikam, ze to je jak ta Scalexova ryba (pangas)

Btw vyzna se tu nekdo v treskach?
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 9.2.2009 13:26  13175
kelový prívarok na vás, bando!
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 9.2.2009 12:34  13174
mrcos a manka :-)))))) jste mě pobavili ;o))))))

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt