Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 6.3.2009 08:39  13384
gvi: phanny říkal oblohy, ne přílohy. A má pravdu, že oblohy jsou opravdu dosti hluboko zakořeněné zvěrstvo.

cova: Dvou zcela odličných světů? Myslíš dobrého a špatného vaření?


Zatím jsem neviděl, neb jsem byl v hospodě.
gvi 6.3.2009 08:14  13383
tak nevím, mám z toho rozpačitý pocit... Pohlreich je určitě zajímavá osobnost, servírka se určitě chytne jinde lépe, patřím k příznivcům příloh... ale mám podezření, že zamýšlený formát se do hodinového bloku nedá narvat (narozdíl od Jste to, co jíte)... asi tomu dám ještě druhou šanci...
cova 6.3.2009 07:48  13382
Ano, šéfeViděl jsem, podruhé už nemusím... Propípaný bulvár založený na kontrastu dvou zcela odlišných světů.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 5.3.2009 23:22  13381
Jen tam mohlo být více vaření, jak na dobré kuře na paprice, jak na dobrý knedlík atp, Ramsey tam vždycky nějakej nápad má.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 5.3.2009 23:19  13380
Bavilo mě to moc, to jo. Ale zajímal by mě jeho názor na to, že opravdu hodně lidí vyžaduje oblohu. Někteří i dvojtou a k tomu tatarku. IMHO je to jako angličanům vysvětlovat že nemaj obědvati sendviče.

Servírky mi přišlo škoda, zdála se schopná (při troše tréninku).

Ad hodně položek na lístku. Byl jsem s přáteli, se kterými pravidelně chodíme večeřet v jedné hotelové restauraci, kde měli na lístku 15 položek. Přítelova manželka si nevybrala, příště by do takové restaurace nešla. Mám pocit, že po tomto druhu restaurací zde není ještě dosti velká poptávka. (Ono to tam i zaznělo, máme navaříno ale stejně chtěj všichni minutky).
scalex Scalex 5.3.2009 23:04  13379
Pohlreich výborný, Vinař debil. 8^)
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 5.3.2009 22:52  13378
Tak očekávání podle mě nezklamalo, Pohlreich stál za vidění.
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 5.3.2009 16:11  13377
V prvopočátku vysílání Frekvence 1 s ním bývaly o víkendu pořady v Dámském klubu. Obvykle jsem to sledovala, protože to bylo zajímavé. Děkuju za písk, určitě se na to dneska podívám.
denise 5.3.2009 12:23  13376
Jo, trailer vypadá slibně, určitě se budu dívat
maude 5.3.2009 12:22  13375
vinylDíky. Asi mi skutečně nic jiného než pokus nezbude :-)
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 5.3.2009 11:43  13374
Pěkný je s ním článek i v Týdeníku televize na příští týden.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 5.3.2009 11:31  13373
Musím připomenout dnešní Ano, šéfe na Primě od 21:20 s Pohlreichem. Ukázky vypadají velmi slibně a "šéf" je zárukou kvalitní kuchyně!

http://ano-sefe.com/

vinyl vinyl - ...jen si hraju 5.3.2009 10:56  13372
maudeMůžeš udělat pokus, já jen vím, že z kila krevet je po oloupání 650g a ze 2 kg pomerančů je tak 0,9 litru džusu. :-)
maude 4.3.2009 18:45  13371
dotazNevíte náhodou někdo, kolik váží po upečení 150gr kuřecích prsou? Tím myslím, že za syrova 150gr a potřebuju vědět, kolik to váží, když se to upeče :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 2.3.2009 10:51  13370
Četla, ale byla jsem nevědoucí:-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt